Com nens petits a Universal Studios. Los Angeles

Com dos nens petits ens vam sentir quan, fa ja uns anyets, vam visitar el Parc d’atraccions Universals Studios situat a Los Angeles, USA. Imagineu-vos un Port Aventura a l’americana, i ambientat sobretot en pel.lícules de totes les èpoques. Reconeixem que per visitar-ho s’ha d’estar completament segur del que ens trobarem. Molta gent (sobretot depenent de l’època), però també gaudir d’ enormes atraccions i espectacles.

Inaugurat el 1964, pot semblar antic, però s’ha sabut posar al dia actualitzant els espectacles i les instal·lacions. I es que el Parc el podríem dividir en dues zones o temàtiques: el recorregut i les atraccions. En el primer, agafem uns trenets que surten a diferents intervals i, sempre asseguts, ens faran un recorregut per diversos llocs interessants dins el parc. Podem triar inclús el tour en castellà, ja que la comunitat hispana és molt amplia. La majoria pertanyen a sets on roden algunes sèries de TV (nosaltres vam poder veure el barri de la sèrie Mujeres Desesperadas) o algunes localitzacions que recorden a grans films hollywoodienses (tot un barri destrossat de la peli La Guerra de los Mundos, o un petit llac on veurem com pot aparèixer l’aleta del protagonista Tiburón, o passarem pel Bates Hotel de Psicosis…)

És cert, tot molt espectacle americà, molt efecte de fum i de foc, però com sempre diem, el truco és deixar-se emportar pel moment i gaudir del dia. Això si, tampoc us espereu veure a coneguts actors passejant pel vostre costat, ja que tot i que el recorregut inclou apropar-se a autèntics hangars on roden pel.lícules de veritat, el rodatge mai coincideix amb el tour organitzat…

L’altre part del parc és la que hem de recórrer lliurament nosaltres mateixos. Tenim diverses àrees temàtiques (Jurassic Park, Els Simpson, La Momia), perfectament ambientades i amb diferents atraccions. Muntanyes russes, cases del terror, atraccions aquàtiques, etc. Alguns grans espectacles funcionen cada certa hora, ja que la seva complexitat obliga a fer diferents passes durant el dia. Aquí és on segurament podem trobar més cues. Alguns com els de Waterworld, Shrek 4D, Terminator… són realment fantàstics. Inclús existeixen shows «didàctics» on es mostra el funcionament del cinema i els efectes especials. I cada any treuen noves atraccions inspirades en pel·lícules d’aquesta gran productora de Hollywood. Els últims son els de King Kong o la peli Transformers.

L’oferta és enorme, i encara que passem un dia sencer, el parc és tan gran, i els espectacles tant diversos que serà impossible sortir amb la sensació d’haver-ho vist tot. Però suposem que aquesta és la gràcia, deixar-te amb ganes de tornar alguna altra vegada. I un no s’ha de preocupar per menjar o inclús dormir. Hotels i restaurants formen part del recinte, i podem triar i remenar. Els americans per aquestes coses, són els millors…

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: