Un dia de boira a Palamós

Aquesta setmana (12 al 14 març 2012) decidim desconnectar anant a Palamós, el nostre racó favorit per fer-ho. Tot i trobar-nos alguns valents que es banyaven a la platja, nosaltres no ho som tant, però sí que aprofitem la tranquil.litat de la sorra per llegir escoltant les onades (no hi ha res millor!). Les temperatures comencen a pujar, i a sobre estem gairebé sols…

Però del que volem parlar és de la boira. Després d’un sol molt maco al matí, i un dinar a un bon restaurant, la sorpresa és grossa quan surts de nou al carrer i no veus res a poca distància! La boira envaeix el poble i el mar. I com que això no és cap impediment per gaudir de la jornada, us oferim el que ens vam trobar.

Segons els meteoròlegs, aquest fenomen és molt normal en aquesta època de l’any. La raó és que l’aigua encara és molt freda, però l’aire comença a arribar prou calent com per provocar un contrast de temperatures que faci aparèixer la boira.

En un parell d’horetes el sol es va tornar a imposar, gairebé coincidint amb el capvespre, i Palamós tornava a recuperar el seu aspecte «normal», però per uns instants, la boira ens va oferir una visió diferent del que estem acostumats…

(clica sobre una foto per visualitzar la galeria)

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “Un dia de boira a Palamós

  1. Fotos precioses!
    Hi visc a Palamós fa uns anys i per força acabes aprenent cosetes, terminología sobre el tema climatológic…. cosa que abans ni em sonava…. A Palamós, a la costa, anomenen aquesta boira com a CALITJA…. aqui la meva petita aportació.

    enhorabona pel blog…. fantàstic!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: