New York, New York

No ens cansarem de parlar de Nova York. La ciutat per excel.lència, on cada carrer que trepitges pot afegir una experiència nova a la teva vida. Potser ens bé ara al cap «la gran manzana» de Manhattan per què últimament visitem llocs poc habitats i ens envoltem de molta natura. Deu ser que necessitem la nostra dosi de multitud i edificis enormes…

Sigui com sigui, recuperem un video sobre aquesta gran ciutat. Podríem definir-lo com un trailer que ve als nostres caps si pensem en New York. Com il.lustrar la ciutat amb el mínim de mitjans? Doncs ajuntant música, imatges dels seus carrers mentre passegem i unes imatges aerees de Manhattan.

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Un comentario en “New York, New York

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: