Palamós i les gavines.

Tornem a parlar de Palamós (Baix Empordà), on trobem un bon lloc per descansar i desconnectar de la feina. Els seus carrers i platges de la Costa Brava, són un bon lloc per fer-ho. Tot i així, és un poble turístic, i això vol dir que no podem escapar-nos del que significa. La seva població no arriba als 20.000 habitants durant la majoria de l’any, però a l’època estiuenca la gentada es multiplica.

Platja de PalamósPlatja de PalamósCala de Palamós

Però volem parlar d’aquest Palamós que és “poble de gent” i no “ciutat turística”, del que sents la tranquil.litat mentre passeges pel carrer principal, el que mires la platja i només veus sorra, aigua i barques…

Llegint a la platjaPlatja de PalamósPlatja de Palamós

És fora de temporada d’estiueig quan podem trobar aquest Palamós. Fer una caminada fins al seu far i veure la posta de sol no té preu. És aleshores quan les gavines, acostumades ja a no tenir por de res, t’acompanyen amb els seus gralls.

Platja de Palamós

Platja de PalamósPlatja de PalamósPlatja de PalamósPlatja de PalamósPlatja de Palamós

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: