Palamós i les gavines.

Tornem a parlar de Palamós (Baix Empordà), on trobem un bon lloc per descansar i desconnectar de la feina. Els seus carrers i platges de la Costa Brava, són un bon lloc per fer-ho. Tot i així, és un poble turístic, i això vol dir que no podem escapar-nos del que significa. La seva població no arriba als 20.000 habitants durant la majoria de l’any, però a l’època estiuenca la gentada es multiplica.

Platja de PalamósPlatja de PalamósCala de Palamós

Però volem parlar d’aquest Palamós que és “poble de gent” i no “ciutat turística”, del que sents la tranquil.litat mentre passeges pel carrer principal, el que mires la platja i només veus sorra, aigua i barques…

Llegint a la platjaPlatja de PalamósPlatja de Palamós

És fora de temporada d’estiueig quan podem trobar aquest Palamós. Fer una caminada fins al seu far i veure la posta de sol no té preu. És aleshores quan les gavines, acostumades ja a no tenir por de res, t’acompanyen amb els seus gralls.

Platja de Palamós

Platja de PalamósPlatja de PalamósPlatja de PalamósPlatja de PalamósPlatja de Palamós

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: