Mercat de Kõbõ-san, Kyoto.

Els mercats tenen vida i color, molt de color. Per nosaltres, visitar un país, és sinònim de buscar i passejar pels seus mercats. No busquem souvenirs ni records, sinó moments. Moments especials en forma de veure a la gent moure’s entre les paradetes o els botiguers oferint els seus productes.

Un dels mercats que hem visitat i que ens va deixar un gran record és el de Kõbõ-san. Es celebra només el dia 21 de cada mes a la ciutat de Kyoto, Japó, i si esteu de viatge per aquesta ciutat i hi coincidiu, no desaprofiteu l’ocasió.

Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.

És un mercat amb encant, i es troba al recinte del temple de Tõ-ji. Allà, ben d’hora, creixen les paradetes de roba, records i menjar, molt de menjar… És un lloc ideal per picar i degustar un munt de plats autòctons de la zona.

Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.Mercat de Kõbõ-san el 21 de cada mes. Al recinte del temple Tõ-ji.

Persones, olors, colors, tota una barreja de sensacions en aquest mercat que ens fa recordar perquè ens agrada tant viatjar!

Una passejada pel mercat de Kobo-san.
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “Mercat de Kõbõ-san, Kyoto.

 1. Quines fotos mes Xules !!!!

  Nosaltres aquest any teníem la il·lusió de conèixer Japó i teníem fins i tot els bitllets d’avió comprats… i als 3 o 4 dies va passar el que va passar…… feia anys que esperàvem aquesta ocasió.. i tot es va anar a fer punyetes.

  Àsia Central va ser la substitució …. i ens ha agradat molt també…. però queda pendent conèixer JAPÓ…. i si anem alguna vegada, el dia 21 estarem a Kyoto. Gracies per aquestes maquisimes fotos del mercat.

 2. Gràcies Miquel,

  Osti, això del Japó us devia espatllar tots els plans… Però llegint el vostre bloc veig que el vostre últim viatge per Àsia ha sigut espectacular!
  Suposo que Japó trigarà a refer les ferides, però si per alguna cosa destaquen els japonesos és per la seva capacitat de refer-se. No dubteu a visitar aquest país, és una passada.
  Molt agraïts pels vostres comentaris sobre les fotos.

 3. Sempre que visitem un nou país, ens encanta fer una volta per algun dels seus mercats. I aquest va ser una graaan sorpresa! Vam passar tot el matí passejant, badant i al.lucinant amb tot el anàvem veient. Ens va encantar! Gràcies pel piropu!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: