Ruta pels Estats Units d’Amèrica

Quan marxem de viatge acostumem a fer moltes fotos. Ens encanta “capturar” moments de la nostra escapada perquè és una bona manera de recordar els viatges. A més, estimem la fotografia. Però de vegades, també ens emportem una petita càmera de vídeo i gravem part de la ruta. Més que intentar mostrar el que visitem, ens agrada gravar “moments” on ens ho estem passant bé i que reflecteixen la nostra manera de viatjar…

Aquest videoclip és un petitíssim resum de la ruta que vam fer la tardor del 2009 per la Costa Oest dels Estats Units i per Nova York.

En ruta pels Estats Units.
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “Ruta pels Estats Units d’Amèrica

  1. Hola parella!
    merci pel vostre comentari.
    Ens ha encantat el vostre videoclip! Aquest estiu voldríem anar a la costa oest dels EUA, sens dubte aquest vídeo és molt inspirador!
    Salut i bons viatges!

    1. Gràcies a vosaltres per felicitar-nos. Fa uns dies vam descobrir el vostre bloc i ens agrada compartir experiències viatgeres. Si teniu pensat marxar a la Costa Oest dels USA endavant! Segur que gaudireu moltíssim…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: