Visitant els pubs de Dublín

La vida nocturna a Dublín és animadíssima. La capital de la República d’Irlanda, amb poc més d’un milió d’habitants en la seva indefinida àrea metropolitana, es plena de barris. I tot i que cadascun té les seves particularitats, tots tenen una cosa en comú: els Pubs!

Temple Bar v02

Dublin028LR

Trobem una gran quantitat repartits per tot arreu, i l’ambient que es respira en ells és especial. La zona més coneguda per prendre una copa és Temple Bar, situada al centre i sempre plena de gent. Sobretot d’estrangers com nosaltres, però a d’altres llocs es poden veure als dublinesos a la seva “salsa”. Estudiants, joves, avis, dones, homes… tots troben temps per poder beure una pinta. Tavernes, pubs, i “garitos” de tots tipus on es pot beure, menjar, xerrar i escoltar música. Especialment les nits de cap de setmana no es poden comparar amb cap altre lloc d’Europa.

El millor consell és: feu-vos amic d’un dublinès i que us porti de ruta pels millors pubs de la ciutat!

Dublin119LRtots al pubLRDublin154LR

El temps sempre és boig a Dublín i la pluja pot aparèixer en qualsevol moment. Deu ser per això que la ciutat és plena de bars. Per combinar les passejades descobrint racons quan surt el sol, i per beure una bona cervesa o sidra quan, de sobte es posa a ploure…

Dublin027LR v02Dublin122LR

Tant important és el beure, que un dels llocs més turístics i visitats de la ciutat és la fàbrica-museu de la cervesa Guinness. Un lloc on t’expliquen, pujant per diferents plantes Dublin111LRd’un antic però restaurat edifici, com es produeix la cervesa més famosa d’Irlanda. La visita, que no és excessivament cara, val la pena. A més d’aprendre algunes coses sobre la producció d’aquesta beguda, el final té una agradable recompensa: degustar una Guinness al Gravity Bar de la planta superior. Un mirador de gairebé 360 graus que ens permet observar la ciutat prenent una cervesa ben fresca…

panoramica DublinLRDublin108LR

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: