Pícnic fotogràfic per veure l’eclipsi de lluna

Dimecres 15 de juny del 2011 s’ha pogut “veure” un eclipsi de lluna total. I diem veure entre cometes, perquè el cel tapat ens va impedir observar-lo en tot el seu esplendor. Tot i així, va valer la pena l’excursió que vam organitzar per intentar fotografiar un fenomen astronòmic com aquest.

pano_turodelhome LR

Decidim pujar al Turó de l’Home, la muntanya més alta (1.700 metres) del massís del Montseny. La seva facilitat d’arribar per carretera degut a la construcció, fa anys, d’una guarnició militar i a l’observatori meteorològic del seu cim, van fer viable el nostre pla.

turodelhome04 LRturodelhome11 LR

Uns quants cotxes, amb varies famílies i amics, compartien la mateixa idea, però només vam haver de caminar una mica per allunyar-nos de tothom. Encara que les fotos semblen fetes amb molta llum, us assegurem que eren més de les 22h. quan fèiem el nostre pícnic particular. Exposicions de més de 40 segons en tenen la culpa, però la veritat és que només disposaven de la llum d’un parell de lots i la contaminació lumínica de les ciutats…

turodelhome22 LRturodelhome17 LR

Les nostres esperances de veure un bon eclipsi de seguida es van perdre, ja que el cel estava molt tapat. Però el moment era tan especial, que no va decaure el nostre ànim, i tot i perdre’ns el moment àlgid del fenomen, passades les 23h. la lluna va decidir aparèixer fugaçment entre els núvols per mostrar-se una mica. Difícil de fotografiar sense l’equip més adequat, però contents per tenir un punt de vista tan privilegiat del moment.

turodelhome24 LReclipse_lluna_3

Vam tornar cap a casa a quarts d’una de la matinada, per unes carreteretes sense cap tipus d’il·luminació, però ben satisfets del nostre pícnic-fotogràfic-festiu!

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Un comentario en “Pícnic fotogràfic per veure l’eclipsi de lluna

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: