Picos de Europa.

Els Picos de Europa, la formació muntanyenca situada entre les comunitats d’Astúries, Cantàbria i Castella Lleó, és un dels Parcs Nacionals Espanyols més visitats. I no només parlem d’experts muntanyencs o escaladors que recorren les innumerables rutes que es poden fer; sinó de milers de famílies que decideixen passar uns dies i buscar la calma i tranquil·litat que ofereixen aquests pics.

panoramica Picos Europanord_Spain 135 LR

Una bona opció, si no volem o podem fer cap llarga excursió, és fer servir el telefèric que trobem a Fuente Dé. Fuente Dé està situat a la Vall de Lièbana, al cor de Los Picos de Europa, i no és un poble, sinó l’estació inferior del telefèric, on podem trobar un Parador Nacional, hotels, restaurants, bars, un càmping i un alberg. El telefèric, salva un desnivell de 753 metres, i ens porta, en només 4 minuts, fins als 1.823 metres d’altitud.

El seu trajecte ja ens ajuda a comprendre la immensitat d’on ens trobem, però és quan arribem a dalt de tot, al seu mirador anomenat popularment El Cable, quan descobrim les espectaculars vistes del massís central dels Picos. Nosaltres vam poder veure molts isards, i algunes de les més de 100 espècies d’aus que habiten. Galls Fer, pitos negres, voltors lleonats…

nord_Spain 143 LRnord_Spain 140 LRnord_Spain 201 LR

Paisatge en estat pur és el que destaquem, però hem de voltar pels petits pobles que trobem en aquesta Serralada Cantàbrica, per descobrir que hi ha molt més. Segles d’història als seus pobles, les seves valls, les esglésies, camins i rutes…

nord_Spain 147 LRnord_Spain 164 LRnord_Spain 158 LR

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: