Boston. Història pura dels Estats Units.

La ciutat de Boston es troba a 350 kilòmetres al nord de Nova York. Va ser fundada al 1630, el que la converteix en una de les ciutats més antigues d’Estats Units. Està dividida en 20 districtes independents i el centre es concentra al voltant del port, situat a la península de Shawmut, on podem trobar gran varietat de restaurants, botigues i altres comerços. Boston està molt ben comunicat per terra, ferrocarril, mar i aire. A més, té una moderna i eficaç xarxa de metro. Sense sortir del mateix aeroport, s’arriba molt fàcilment al centre de la ciutat.

BO0835038LRUSA0697LR

Alguns dels llocs més turístics de la ciutat són: la Plaça del Quincy Market, on tots els dissabtes posen paradetes de tot tipus al voltant d’aquest important mercat. La Park Street Church és una església construïda l’any 1810, i molt popular a la ciutat. La Massachussets State House és la seu del Govern Estatal. Va servir com a model pel Capitoli de Washington. La seva cúpula, tota coberta de coure i or, marca el quilòmetre zero de l’Estat de Massachussets.

USA0738

USA0743

poli_Boston

Trinity Church & Hancock TowerDestaca també la confrontació de l’antiguitat i la modernitat. La visió de la vella església de Trinity Church, al costat mateix d’un dels gratacels més macos de la ciutat, la John Hancock Tower, ens deixa impressionats.

 

Boston és la ciutat d’Estats Units que té més llocs relacionats amb la Guerra de la Independència. Els més importants i els que recorden altres llibertats aconseguides pels bostonians, han estat units en una mena de ruta anomenada la Freedom Trail (Sender de la Llibertat). Aquest itinerari, que es fa a peu, té una llargada d’uns quatre quilòmetres i ens mostra esglésies, monuments, cases, etc. que formen part de la història de la ciutat i de tot el país. Fins i tot podem caminar entre les tombes del cementiri de Coop’s Hill Burying Ground, on trobem les restes de molts dels soldats que van morir a la Guerra de la Independència. Les voreres de color vermell ens fan molt fàcil seguir el recorregut.

USA0761

esquirol_CrisTambé aconsellem visitar el Boston Common, el parc més antic de l’Amèrica del Nord. Aquí antigament pasturaven les ovelles, i ara trobem uns magnífics jardins i zones verdes. La companyia d’un munt d’esquirols està assegurada…

 

Nosaltres vam visitar la ciutat a finals del mes de novembre, apropant-nos a Halloween, i això es va notar. Boston estava decorada de manera adequada per a la celebració (recomanem visitar qualsevol ciutat o poble nord-americà per aquestes dates). Precisament al Parc de Boston Common vam poder veure un concurs  multitudinari de decoració de carbasses de Halloween. Milers i milers de cares retallades sobre aquestes hortalisses decoraven una enorme extensió de gespa. Un munt de nens, adults i famílies senceres treballaven amb il·lusió per aconseguir la carbassa perfecte. Maquíssim!!!

USA0712LR

GALERIA DE FOTOS:

USA0900USA0711LRUSA0713Massachussets_State_HouseUSA0765LRUSA0842LRPark_Street_ChurchBoston_streetsBoston_cityBoston_streets_2Boston_city_2pumpkinsUSA0897LRUSA0734USA0906

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: