La tranquil·litat de l’illa d’ Eivissa. (2a part)

La nostra ruta per l’illa comença per l’oest. Cala Comte és una bona opció per prendre un bany. El Sunset Ashram Beach Bar, és el xiringuito que presideix la cala.  La seva terrassa, amb vistes al mar, és un bon lloc on prendre una copa mirant l’infinit i escoltant el que el DJ ens vulgui “punxar”.

Cala Comte. Eivissa

Cala Comte. Eivissa

El poble de Sant Antoni és massa gran pel que volíem, però és una bona opció si es busca més activitat.
A Cap Negret (nord-oest) trobem el restaurant/hostal La Torre, des d’on es pot observar una bona posta de sol. Serveixen amanides, tapes per picar i sucs diferents. L’opció més econòmica (de fet, gratis) és seure a les roques que trobem al voltant de la seva terrassa. Les vistes són igual d’impressionants. Però veure com s’amaga el sol amb un suc acabat de fer no té preu…

Posta de Sol a Cap Negret. EivissaPosta de Sol des de Cap Negret, al restaurant Sa Torre. Eivissa
Al nord, diverses cales fan goig. Cala Xuclà, cala Xarraca, així com la cala de Benirràs, on recomanem per dinar el xiringuito «Deseo».

Cala de Benirràs. Eivissa
Per veure unes bones vistes, es pot arribar fins la Punta de Sa Creu. Allà un estret camí de terra condueix fins als penya-segats i permeten una visió més amplia de l’illa.

Punta de Sa Creu. Eivissa
Menjant Bullit de peix al restaurant El Bigotes. Cala Mastella. Eivissa

Cap al nord-est és imprescindible arribar fins la platja des Canar, cala Boix, o la cala Mastella, on podem tastar un bon bullit de peix. Allà, gairebé amagat entre roques, trobem el restaurant “El Bigotes” (veient l’amo s’entén perfectament el nom del local…) A les 12h en punt comencen a fer bullir el peix en una olla immensa. D’allà treuran plats fins acabar-la, per afegir després l’arròs al caldo restant,  que serà el segon plat. No busqueu res més, fàcil i boníssim. Això sí, cal arribar d’hora per no quedar-se sense dinar.

Menjant Bullit de peix al restaurant El Bigotes. Cala Mastella. Eivissa

Cala Mastella i Restaurant El Bigotes. Eivissa
I una mica més al nord, trobem la platja d’Aigües Blanques, que permet, a diferència de les cales, una llarga passejada per la sorra. Allà, l’activitat nudista es barreja tranquil·lament amb la resta de banyistes.

Platja d'Aigues Blanques. Eivissa

Ritme al mercat Hippy de Punta Arabí

Els dimecres és el dia del mercat Hippy que es munta a la Punta Arabí (Es Canar). Un munt de paradetes de roba i objectes d’artesania esperen als visitants.

Igual de conegut és també el mercat de Les Dàlies, a Sant Carles de Peralta, però aquest el fan els dissabtes. Allà és mític parar a fer un mos al bar Anita, la seu de Correus del poble (sí, sí… tot en en un!).

Bústia de correus al bar Anita, a Sant Carles de Peralta. Eivissa.
Precisament pobles com aquest de Sant Carles, o els de Santa Eulària, Sant Joan, Sant Miquel… mereixen una visita. Igual que Santa Gertrudis, plena de bars i restaurants i amb un clar ambient nocturn.

Ens falten dies per descobrir més racons i petites cales amb aigües transparents, però sabem que és un lloc per tornar. L’oferta de vols, i la seva curta durada, fan que sigui un lloc molt fàcil de visitar.

Nedant a la Cala de Benirràs
La ciutat d’Eivissa segurament necessita diversos dies per descobrir-la, però nosaltres, que buscàvem la tranquil·litat, destinem més dies a la resta de l’illa que a la seva capital. Visitem la part vella, el Passeig Vara de Rei, i sobretot la zona emmurallada de Dalt Vila. Ens sembla magnífica.

Dalt Vila. EivissaDalt Vila. Eivissa

Cala Comte. EivissaEn moto per l'illa d' EivissaPosta de Sol des de Cap Negret. EivissaS'illot des Renclí. EivissaPlatja de Santa Eulària. EivissaPosta de sol al nord-oest de l'illa d' EivissaTípica casai a EivissaCala Mastella. Eivissa

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: