La tranquil·litat de l’illa d’ Eivissa. (1a part)

Tranquil·litat, pau, relax… Això és el que buscàvem quan vam decidir anar a Eivissa; i això és el que vam trobar.
No sempre es pot triar una bona època per viatjar, però visitar l’illa a finals de maig ha sigut un encert. Poca gent encara, però amb un inici del bon temps que permetia el bany a les platges. Per moure’ns triem l’opció del lloguer de moto (recomanem Casa Valentín). Una Vespa 125cc. ens permet la màxima mobilitat. Aparquem allà on volem. Només una cosa a tenir en compte: per les nits refresca, i s’ha d’anar lleugerament abrigat si no es vol patir en els trajectes llargs. Conduir gairebé sols per les carreteres (sobretot al nord) és un plaer.

En moto per l'illa d' EivissaEn moto per Punta de Sa Creu. Eivissa

Per dormir triem l’hotel/casa rural Es Cucons. Genial! Situat al mig del camp, a prop de Santa Agnès, i amb només 16 habitacions repartides per la finca, ens aporta la pau que busquem.

Hotel Es CuconsHotel Es CuconsHotel Es CuconsHotel Es CuconsHotel Es CuconsHotel Es CuconsHotel Es CuconsHotel Es CuconsHotel Es CuconsHotel Es Cucons

Tot i així, ens trobem amb una gran desgràcia a l’illa. Es declara l’incendi més gran que mai hagi afectat Eivissa. Dimecres 25 de maig anàvem cap a la platja d’Aigües Blanques, quan vam divisar una gran fumera. El mal pressentiment que en aquell moment ens va venir, va quedar confirmat hores després. El foc cremava més de 1.ooo hectàrees al terme de Sant Joan de Labritja. Després de sopar, i tornant cap a l’hotel, vam decidir parar en un caminet al costat de l’entrada d’una arbreda, per fer fotos. Necessitàvem obscuritat absoluta, ja que volíem mostrar el cel estrellat amb el núvol de fum i les flames. Eren les 12 de la nit. L’aventura va ser majúscula, ja que els pocs cotxes que circulaven a aquelles hores i per aquelles carreteretes paraven per demanar-nos si teníem problemes… Costava explicar que només volíem fer fotos!!

incendi Eivissa

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: