Bath. Una de les millors universitats de tota Anglaterra.

Suposo que si la Marta, la meva germana, no hagués fet l’Erasmus a Bath, mai haguéssim visitat aquesta bonica ciutat. Volíem fer-li una visita mentre estudiava a la gran universitat que tenen allà i, dit i fet, vam decidir comprovar si eren certes les coses tan boniques que ens deia quan parlava d’aquest lloc. 

pan bath 025-26 LR

Bath, situada al sud-oest d’Anglaterra, és ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. És coneguda pels seus balnearis termals provinents de tres fonts i per la seva enorme universitat.

Bath043 LR

Té alguns dels millors tresors arquitectònics i històrics d’Europa, així com unes famoses Termes Romanes. La ciutat es troba a només dues hores en tren de Londres.

És molt fàcil descobrir-la a peu. El seu centre no és gaire gran, i passejant es pot gaudir de la seva arquitectura georgiana, i una gran varietat de restaurants i pubs. Us recordo que la ciutat és plena de joves universitaris,és a dir, de vida no en falta!!!

pan bath 21-22 LRBath signPulteney Bridge_Bath

El centre de la ciutat el presideix l’església de Saint Peter i Saint Paul, coneguda com a Bath Abbey. També trobem molt a prop el conjunt d’edificis conegut com The Circus, un conjunt de cases d’arquitectura georgiana, que forma un perfecte cercle al voltant d’una gran plaça. Els rumors expliquen que més d’un famós té casa allà…  Pulteney Bridge és el bonic pont que creua el riu Avon i que va ser construït el 1773. És ideal per travessar-lo i visitar les encantadores botigues que hi ha a banda i banda.

Royal Crescent és un conegut conjunt de 30 cases en forma de mitja lluna.

Royal Crescent_BathBath UniversityBath window

La universitat de Bath és enorme. Es troba envoltada per boscos i llacs, i per visitar-la cal fer una llarga passejada entre vaques, arbres i molta natura. Està situada entre les deu millor universitats d’Anglaterra. La Marta i la Sheila van estudiar part de l’últim any de carrera allà, i ens van fer de guies.

Bath029 LRCris_Marta_BathBath008 LRBath019 LRBath030 LRBath066 LRBath076 LRBath096 LR

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: