DIA 23. Volcans i llacs.

Avui tocava dia de natura. Ens aixequem d’hora per planificar el dia. Com sempre tenim la Lonely i el que nosaltres anomenem “La Bíblia”. És un resum de la ruta que van fer els nostres amics Sílvia i Jordi pel país el mes de juliol. La veritat és que ens serveix de molta ajuda i seguim moltes indicacions d’ells. Gràcies Jordi i Sílvia!

Després de conduir unes quantes hores, visitem i dinem al poblet d’ Ohakune, conegut per les seves pastanagues.

2010-11-18_11-51-51

I d’allà enfilem la ruta cap al Parc Nacional de Tongariro. Està format per tres volcans, avui en dia en actiu: Ruapehu, Tongariro i Ngauruhoe. Precisament aquest últim ens acompanya una bona part de la ruta.

2010-11-18_11-36-46

Arribem al Whakapapa Village i decidim fer una mica d’esport. Tot i tenir alguns dels tracks més famosos del món, la nostra forma física no ens permet fer el que voldríem, i finalment ens decidim per la senzilla Ridge Track. És impressionant. Pujem fins a un turonet que ens deixa veure els tres volcans, encara que s’ha començat a tapar el dia i això ens resta la visió completa.

2010-11-18_14-33-25 (1)  2010-11-18_14-07-40 (1)2010-11-18_14-28-14 (1)

Quan, finalment, hem arribat altre cop a la carretera on tenim la caravana aparcada, enfilem ruta cap a Taupo. Pel camí ens quedem impressionats amb les vistes del llac Taupo. Més que un llac sembla un mar! Ens acompanya a la nostra esquerra durant força quilòmetres. Bé, de fet, és el llac més gran de Nova Zelanda. Fins i tot, hi veiem pescadors amb les seves canyes. En tot el país, i sobretot en aquesta zona, un dels esports més practicats és la pesca. Maco!!

 2010-11-18_16-54-02   2010-11-18_17-26-16 (1)

2010-11-18_20-03-37

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Un comentario en “DIA 23. Volcans i llacs.

  1. Veient la pastanaga no vull saber com es de gran el conill……
    Impresionant la imatge dels ànecs, es una foto que només tens una oportunitat de fer-la, si no la fas, no la tornaràs a fer mai més.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: