DIA 24. Kia Ora Rotorua – Benvinguts a Rotorua, en llengua Maorí –

Camí de Rotorua, una de les ciutats amb més presència de la cultura maorí del país, parem a Wai-o-Tapu Thermal Wonderland. És una zona volcànica amb una enorme activitat termal que et permet passejar entre cràters i piscines de fang bullint i fumeroles. En un principi, sembla poca cosa, però de cop i volta ens adonem que estem en mig d’una olla a pressió, i que la quantitat d’energia que surt de la terra és espectacular.

Arribem amb el temps just per veure com desperten a Lady Knox, el géiser més popular del parc.

2010-11-19_10-28-49 (2) 

Destaca la passarel.la de fusta arran d’aigua que et porta a la Champagne Pool, una piscina amb uns colors impressionants i on es poden veure bombolles provocades pel diòxid de carboni. Això sí, l’olor a sofre que fa en tot el recinte, t’entra pel nas i no et marxa!

2010-11-19_11-24-512010-11-19_11-49-322010-11-19_11-57-562010-11-19_12-03-16

2010-11-19_11-41-402010-11-19_12-21-47 (1)     

Ens instal.lem al càmping de Rotorua i contractem una de les poques excursions organitzades del nostre viatge. Anem a veure un poblat maorí. Quan arribem, la barreja de sensacions és gran. Per una banda ho veiem molt turístic i està massa preparat, però per una altra sabem que és l’única manera, durant la ruta, de conèixer una mica la cultura maorí. Passegem pel bosc de la Village veient una reproducció d’un antic poblat, ens fan diversos balls, entre ells la famosa Haka (el que ballen els Alls Blacks) i ens fan un sopar Hangi. És una tècnica de cuina on s’utilitzen pedres calentes sota terra, tot tapat amb sorra.

 2010-11-19_18-58-37 (1)

2010-11-19_19-14-52 (2)

La fràgil i delicada dansaire maorí, està a punt de donar-li amb les “boles bailarinas” als de la primera filera…

2010-11-19_19-22-45_01 (1) 

Quan ens tornen a tots amb l’autobús als respectius allotjaments, rematada final: la xòfer, no para de cantar i demana col.laboració als assistents. Quan, pel micro crida: “Puente, from Spain!! Could you sing a spanish song??!!!??” Silenci total… Ni borratxos ens posarem a cantar “La Macarena” davant de tots els guiris!!! Au, anem a la nostra caravana i que ens deixin tranquils!

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

9 comentarios sobre “DIA 24. Kia Ora Rotorua – Benvinguts a Rotorua, en llengua Maorí –

  1. Eiii i no tenim video de la dansa jajaja… Que guapo això de les piscines tot molt curiós no?

    Per cert FELICITATSSSSSSSSSSSSS MANEL !!!!!!!!!!!!
    Un super petó de part de tota la família !!!! I un altre per la Cristina es clar 😛

  2. FELICITATS GERMA!!!!!!! ayer estaba en casa de la mama y me quede contenplando la foto que tiene de nosotros dos, cuando eramos pequeños con los chalequitos, y pense hoy cumple mi hermano 37 años y esta igual…………….. por cierto cuando vuelvas la mama quiere otra foto igual, nos esta preparando los chalequitos.

  3. Hola parella, ja veig que m’he de posar al dia de tot el que esteu fent,demà ho mirarè tot amb calma. Felicitats cosinet, ja ho celebrarem a la tornada. Entenc que el personatge de la foto no ès del Port Aventura nooo. Ta luegoorr

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: