DIA 21. Balenes i foques. Visca la fauna de Nova Zelanda!

Ahir vam decidir canviar la reserva per veure les balenes. Vam encertar-ho amb el temps, avui surt un sol magnífic, però no l’encertem amb l’estat de la mar. Anuncien onades de més de 2 metres. Ja ens avisen que podem recuperar els diners o continuar endavant amb els riscos de marejar-nos i derivats varis. Un parell d’avis del grup baixen el cap i decideixen quedar-se a terra, però la resta del grup continuem endavant. No en veiem moltes, de balenes, de fet 4, però el recorregut fins a veure-les és molt mogudet.

2010-11-16_11-50-25_01 (1) 

2010-11-16_11-39-50 (1)

Les “sperm whales” són una de les espècies més grans (arriben als 20 metres), i tot i la mar, al·lucinem quan les tenim ben a prop. Pedazo de animales!!!

Arribem a terra i ens disposem a dinar. Ens han deixat publicitat a la nostra caravana del BBQ, un xiringuito a peu de carretera on fan peix fresc i el plat estrella: llagosta. Anem a conèixe’l.

Hem d’agafar la carretera i anar a buscar el ferri que ens portarà a l’illa nord, però per no fer un gir perillós a la sortida del xiringuito on dinem, decidim tirar endavant i trobar un lloc millor on girar. La decisió ens alegra la tarda encara més. Trobem una colònia de foques que se’ns apropen sense miraments. Genial!

2010-11-16_14-20-02 (1)2010-11-16_14-12-14 (1)2010-11-16_14-22-06 (1)2010-11-16_12-25-45    2010-11-16_14-27-46

Ara si, enfilem el camí cap a Picton, la ciutat on surt el ferri. Per arribar travessem la regió vinícola de Marlborough, plena de camps de vinyes. Vaja, una mena de Penedès per a nosaltres…

2010-11-16_16-06-48 (1)

El ferri és enorme. La quantitat de vehicles que entren és brutal. Deixem la nostra caravana aparcada entre cotxes i camions, i pujem als pisos superiors. El vaixell té de tot. Travessar les dues illes dura unes 3 hores (quin dia de vaixells avui, entre l’excursió de balenes i aquest…) i ens quedem amb una última imatge de l’illa sud que tant ens ha agradat recórrer aquests dies.

2010-11-16_18-51-32 (1)

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “DIA 21. Balenes i foques. Visca la fauna de Nova Zelanda!

  1. La veritat és que esteu fent unes fotos espectaculars, m’imagino que les vostres vistes han de ser molt millors !!! encara que és un bon fotògraf els paisatges han de ser impressionants !!! Tinc moltes ganes de veure les fotos que no pengeu, segur que n’hi ha moltíssimes !!!
    Cris crec que no t’has deixat res per fer !!! Balenes, dofins, foques, ocells… no cal que aneu a un zoo mai més a la vida !!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: