DIA 20. Kaikoura i els últims dies a l’illa sud.

Després d’un parell d’hores de ruta, som a Kaikoura. L’objectiu principal és veure balenes, ja que és un dels emplaçaments on més se’n veuen. Tot i tenir la reserva feta, decidim canviar de plans i deixar la sortida en vaixell per demà. El mar està molt mogut i les previsions pinten que millorarà de cara a demà.

2010-11-15_10-43-54

Tot i així, aprofitem el dia visitant el centre del poble i les seves platjes. Fem una caminata per la Kaikoura Peninsula Walkway, vorejant els penya-segats i caminant entre camps. Es poden veure colònies de foques, gavines… Ens haurem de fer naturalistes per reconèixer tanta fauna!

SONY DSC            2010-11-15_18-54-04 (1)    2010-11-15_17-50-15 2010-11-15_18-21-56

Després de la rutilla, hem arribat al càmping. Quan ens anàvem a endollar a la corrent, hem conegut als nostres nous veïns, un noi i una noia de Barcelona. La segona parella catalana del viatge! Ens fa ilu poder parlar una mica en català, que no sigui entre nosaltres! Hem estat xerrant una estona, però amb el fred i el vent que feia fora, ens hem acomiadat, desitjant-los bon inici de viatge. Ells han arribat avui… I nosaltres ja som dels veteranus!

Avui ens ha fet força bon dia, tot i que a la tarda s’ha tapat molt i ha començat a bufar el vent. Però al capvespre, el sol ha tornat a sortir i ens ha ensenyat els Kaikouras Marins. Són les muntanyes de 2.610 metres que voregen el poblet. Diuen que no hi ha molts llocs al món on muntanyes d’aquesta alçada arribin tan a prop del mar.

 2010-11-15_19-49-47

2010-11-15_20-00-48 (1)

Estem cansats i arriba el moment del relax. Fem un aperitiu amb una copeta de vi blanc de Nova Zelanda. S’entén per què el blog es diu “La Bona Vida”??

2010-11-15_20-10-13

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “DIA 20. Kaikoura i els últims dies a l’illa sud.

 1. WAUUUUUUU!!!!
  Què maco i quina rasca!!!
  Sort amb el vaixell demà i a veure si podeu veure les balenes!!!!
  jajajajaja, la bona vida!!! vaya VIDORRA!!!!! jajajajajaja!!!!
  Que us ho passeu molt bé, petons forts
  Segons el mapa aneu per la meitat, potser un pèl més, no? Quina aventura!!!

 2. Uaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
  Estic impressionadíssima!! És genial llegir el vostre blog i mirar les fotos dels paisatges i dels llocs espectaculars…(no seran cromes no?! 😉 )
  Quan acabes et quedes sense paraules…Com quan parles amb algú pel mòbil i s’envà la cobertura sabeu?

  Seguiu gaudint!
  Petons

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: