PERÒ QUÈ ESTEM MENJANT!!!! 2a PART

Como personas humanas que somos, hem de menjar per continuar amb forces la nostra ruta. I encara no ens hem cansat del menjar nipó. És cert que trobem a faltar una truiteta de patates o les “pechugas” de pollastre de la Mela, però la varietat és tan gran, que no cansa. A més, quan arribem a una ciutat més gran sempre podem visitar un italià per canviar el xip. Com ja hem dit, inclús l’aventura d’entrar en restaurants sense carta en anglès és emocionant. Mai saps que et trobaràs, i el riure està garantit.

MENJAR 02 BLOG_07 DSC02960 DSC02976 DSC02962 DSC02963 DSC02964   DSC02977 DSC02967 BLOG DSC02996 DSC03110 DSC03140 DSC03294 MENJAR 02 BLOG_01 MENJAR 02 BLOG_02 MENJAR 02 BLOG_03 MENJAR 02 BLOG_04 MENJAR 02 BLOG_05 MENJAR 02 BLOG_06

I la “guinda” del pastís, mai millor dit, són les postres. Tenen una cultura al voltant dels pastissos. Cafeteries especialitzades en enormes “cakes”, plenes a l’hora de berenar i pastisseries que semblen museus. Aquí és costum regalar algun detallet quan es visiten els uns als altres, i portar un dolç és molt habitual. Els tenen exposats com autèntics tresors (de fet, alguns com jo, ja els consideràvem així des de sempre).  I la presentació és tota una experiència visual. Hi ha algunes cafeteries que tenen només una persona per tallar mil·limètricament les porcions. Mònica, vine cap aquí!!!!!

POSTRES BLOG_03 DSC02979 DSC03118 DSC03139 DSC03329 JAPÓ_1493 BLOG POMES BLOG POSTRES BLOG_01 POSTRES BLOG_02

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

5 comentarios sobre “PERÒ QUÈ ESTEM MENJANT!!!! 2a PART

  1. sort que acabo de dinar perquè les fotos del menjar tenen una pinta super bona,i els pastissets…..crec que acabaria sobre un camió con el ninot de Michelin però amb mès plegs. Cercarem un japonès a BCN perquè al tornar us trobeu com a casa, crec que a l’Avinguda Tarradelles n’hi ha un molt bò, però el preu segur "is diferent" : Estic segur que gaudiu tots dos . Un altre reunió …ta luegoorrr.

  2. Simplement brutals!!! Quina pintaaaa…. molt millor que les "què estem menjant 1a part"… i dels postres ja ni te cuento… quina presentació!!! Però una cosa… vol dir que tot això ho porteu entre pecho i esparda???? (i ja aneu bé de ventre…? jijijijijij!!!!)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: