Però què estem menjant!!!!

La varietat del menjar japonès que ens estem trobant és enorme.  A Tòquio,per exemple, teniem restaurants de tot tipus. I hem menjat des de sushi de tonyina crua acabada de portar del mar (al mercat del peix de Tsukiji), passant per tempura, ramen, arròs, sopes de tot tipus i una sèrie de plats que anomenarem “COMOOOORRRR!!!” (léase estilo Chiquito), que vindria a ser: Comida O Menjar Ooooosti que Raroooo!!!!

Ja sé que la majoria penseu que la Cris deu està gaudint com una boja amb la varietat, i jo passant-ho malament, però us equivoqueu. Bé, potser hi ha dies que penso “ai, mare meva!” (sobretot quan anem a un ryokan –hotel petit d’estil japonès- i tenim el menjar i esmorzar inclòs. Normalment no pots escollir i et serveixen un “menú degustación” amb varietats seves). Però de moment, gràcies a la tècnica del “menja i no miris ni pensis què deu ser”, i que tenen una gran varietat de postres, anem sobrevivint.

Altres vegades fem servir un petit “truco” per no passar-ho malament. Acostumen a portar una mica de carn amb una mini-olla i/o pedra calenta per coure-la al moment i el que fem és aprofitar per llençar dins el peix cru que també sempre porten (calamar, pop, gambes…) i que es faci una mica. Si no, sembla que masteguis un pneumàtic!!

I la llista és interminable…

Per cert, penjem un video on podeu veure com ens comuniquem a l’hora de saber què demanar…

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “Però què estem menjant!!!!

  1. Carai nois!! Quina enveja!! Però de la sana eh!! Crec que m’agradaria el menjar però es clar una mica cuit que cru que vols que et digui jejeje… ja ens explicareu que tal va acabar el sopar 🙂

  2. La veritat és que el dinar va ser desastrós (culinariament parlant, es clar…) Van portar una mena d’arrós amb una pasta per sobre que semblava goma i era impossible de menjar. Bé, ho vaig intentar, eh? Vaig menjar 3/4 parts, però em va costar moltíssim. En canvi, altres dies l’hem encertat a l’arriscar-nos. De fet, ja sabem que ens la juguem si entrem a restaurants que no són turístics, però és part del viatge.

  3. Ei, no puc agafar aquest video i copiar-me’l al pen!!! El primer si que vaig poder, però veig que aquests dos són passats al Youtube… i no puc grabar-me’ls… per a que els vegi la Mela….

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: