Mercados Navideños en Gante, Bélgica

(Pendiente de traducción)

I l’últim Mercat nadalenc que visitem a la nostra escapada per Bèlgica, és el de Gant. Aquesta gran ciutat (més de 200.00 habitants), potser és la menys coneguda del triplet que forma amb Brussel:les, i Bruges, però és molt maca, i mereix també una visita. Carrers empedrats, on dona gust no veure asfalt, sinó llambordes; ponts, torres, castells i maquíssims edificis, fan un lloc encantador per passejar.

BELGICA_0484_ok_DBV

El Mercat de Nadal del centre és molt petit, i es troba concentrat a Sint Baafsplein, una petita plaça envoltada per dues de les construccions més imponents i representatives de la ciutat: la seva catedral Sint-Baakskathedraal, i el seu campanar Belfort (amb el mateix nom que el que trobem a Bruges).

El principal el trobem més al sud de la ciutat, a Sint Pietersplein, amb una petita nòria, un parc d’atraccions d’hivern i més parades nadalenques.

Catedral de Gant
Catedral de Gant
BELGICA_0490_DBV
Botigues als carrers del centre
BELGICA_0481_DBV
Tot i el fred, és un plaer passejar pel Mercat
BELGICA_0480_DBV
Parades…
BELGICA_0479_DBV
…i més parades
BELGICA_0478_DBV
Catedral de St-Baafs

Com tots els mercats nadalencs, trobem parades on venen articles i regals de nadal, menjar, begudes i vi calent, roba, joguines artesanals… Els carrers del centre també són decorats amb motius i llums de Nadal, cosa que fa molt agradable voltar. Això sí, és imprescindible, després d’una estona de caminar, entrar i seure en alguna de les diferents cafeteries que podem trobar per fer un café ben calentó. El nostre cos ho agraeix per combatre el fred que fa en aquestes dates.

PD: Molt bon Nadal a tothom!!!!

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

6 comentarios sobre “Mercados Navideños en Gante, Bélgica

 1. Molt bon Nadal per vosaltres també 😉 Per cert, En quants dies vau visitar aquestes tres ciutats? Amb les amigues volem anar-hi a la primavera i només tindrem un cap de setmana… Posats a triar, què ens recomaneu més?

  Merci!

  1. A la Primavera, quan comenci el bon temps, segur que deu ser maquíssim visitar aquesta zona de Bèlgica. T’explico de manera ràpida el nostre planing, Missmad.
   Vam aterrar a Brussel.les un dilluns a les 15h de la tarda i el nostre vol de tornada va sortir dijous a les 20h. És a dir, 3 nits i gairebé 4 dies complets. Pel que dius, si viatgeu un cap de setmana, disposareu de menys dies, però a canvi, per l’època, de més hores de llum i per tant, aprofitareu més les jornades. A nosaltres ens marxava el sol a les 16:30h
   També t’hem de dir, que la nostra escapada era sobretot per gaudir dels Mercats de Nadal, així que no ens va donar gaire temps de descobrir a fons cap ciutat.
   Brussel.les, tot i ser gran, és fàcil descobrir-la en un parell de dies. Vam poder visitar fins i tot el barri Europeu (entre setmana hi ha molta activitat). Vam dormir la primera i la tercera nit.
   Bruges, a només 1 hora de tren, creiem que és la més maca. Petita, amb un centre històric fàcil de fer a peu. Vam dormir la segona nit.
   A Gant només vam poder ser-hi unes 5 horetes (camí de Bruges a Brussel.les), i també ens va encantar. Una de les ciutats europees amb millor il.luminació nocturna dels seus edificis.
   És molt difícil per nosaltres dir-te quina és més maca o quan de temps necessites per descobrir-la. Si una cosa sabem, és que cada persona té una manera diferent de voltar i passejar per les ciutats.
   Com que Gant està situada entre Bruges i Brussel.les, i amb la mateixa línia de tren es poden visitar les 3, potser la podeu deixar pel final i decidir si us dona temps de visitar-la a l’últim moment.
   Potser no t’hem pogut ajudar gaire, però com que abans de la Primavera, tenim més posts per fer d’aquestes 3 ciutats belgues, esperem que amb més fotos i informació us puguem ajudar més.
   Una abraçada!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: