Mercat de Nadal a Bruges

BELGICA_0385_DBV

I després de voltar pel Mercat Nadalenc de Brussel·les, decidim visitar el de Bruges. Situat a només 1 hora en tren de la capital belga, és ideal per passar unes hores i visitar el centre històric. I si decidiu fer com nosaltres, passar una nit allà, és genial. Quan la majoria de turistes marxen a mig vespre, encara podem gaudir amb més tranquil·litat dels carrers i l’ambient màgic d’aquesta ciutat.

Des del campanari de Belfort, podem gaudir d'aquestes vistes
Des del campanari de Belfort, podem gaudir d’aquestes vistes

El Mercat no és molt gran, i està dividit en diverses localitacions. La més important és a Markt (la plaça més cèntrica i important de la ciutat. Una pista de gel és el lloc preferit pels joves per calçar-se el patins i divertir-se. L’imponent Belfort, el majestuós campanari de 83 metres, tot un símbol de la ciutat, és la millor manera per ubicar-se si decidim endinsar-nos en els molts carrerons del centre. Moltes botigues, entre les que destaquen les xocolateries, formen una important zona comercial. El carrer Simon Stevinplein és un altre focus ple d’artesans, parades de menjar i beure, i souvenirs nadalencs.

Clica sobre qualsevol foto per obrir la galeria d’imatges:

La ciutat és plena d’edificis gòtics, bonics canals i places encantadores, que fan de Bruges una de les ciutats més maques que hem pogut visitar a Europa. I tot i el fred, voltar en aquestes dates nadalenques, sempre és afegir un plus d’activitats per tot tipus de viatgers.

Canal de Bruges amb l'Onze Lieve Vrouwekerk (església de Nostra Senyora) al fons
Canal de Bruges amb l’Onze Lieve Vrouwekerk (església de Nostra Senyora) al fons

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “Mercat de Nadal a Bruges

 1. Preciós! Precisament Bruges és l’objectiu d’una escapada amb amigues que volem fer a la primavera… Les vostres fotos són l’al·licient perfecte per tenir més ganes d’anar-hi!

  1. Doncs si aneu a Bruges, segur que us agradarà. És una ciutat molt i molt maca, que permet caminar tranquil.lament pel seu centre històric. Properament farem un altre post explicant algo més i alguna recomanació per dinar.
   Gràcies pel teu comentari

 2. Hola, nosotros estuvimos en Brujas y Gante pero en semana santa, ese año dijimos que teníamos que conocerlo en navidad con los mercadillos, me lo apunto!!!

  Un saludo Ramón y Belén de Mis viajes y sensaciones

  1. En navidad las ciudades pueden cambiar mucho. Su decoración, los mercados navideños… Pero a nosotros nos ha pasado lo contrario. Ahora estamos desando volver a visitar Brujas y Gante en otra época del año. Nos encantaron!!!!
   Muchas gracias por vuestro comentario, Ramón y Belén.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: