Sevilla, el bon temps, les terrasses i l’art del tapeo

Aquest agost està fent molta calor (cosa normal, és clar), i ja que hem treballat durant tot el mes, una de les maneres de passar-ho millor és seient a alguna terrasseta a l’exterior i prenent alguna cosa fresqueta… Aprofitant que hem tingut a bona part de la família per Andalusia, ens ha vingut al cap la vida lúdica que es fa fora de casa a tot el sud d’Espanya. Bé, ja sabem que és generalitzat, i que a tot el Mediterrani estem acostumats a sortir i dinar, sopar o simplement beure als bars i restaurants, però ens atrevim a dir que a Andalusia, i posarem l’exemple del que més coneixem, Sevilla, això és part important dels seus habitants.

Els bars de barri són un magnífic exemple del que expliquem

I a nosaltres aquest ambient ens encanta. Buscar un bon lloc on dinar, o fer una «tapita» acompanyada per una cerveseta ben fresca a mitja tarda. Petits plaers que esperem mai s’acabin (tal com està el país potser ens haurem de plantejar de canviar el nom d’aquest bloc, perquè sembla que ens volen treure fins i tot això…)

Els carrers s’omplen de gent per fer un beure

En resum, hem agafat l’exemple d’una ciutat com Sevilla per recrear aquests petits moments, però podeu agafar qualsevol altra ciutat i provar a seure a una cadira, demanar una beguda ben fresqueta i gaudir d’uns merescuts instants de pau. Si més no, això és el que hem intentat nosaltres per passar un agost relaxat!

Clica sobre una foto per obrir la galeria d’imatges:

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

8 comentarios sobre “Sevilla, el bon temps, les terrasses i l’art del tapeo

  1. Aquest post vostre és un alè de vida entre tan males notícies… gràcies! També prenc nota de les recomanacions. Sense dubte, fer unes tapetes a Sevilla resulta més econòmic que a Catalunya. Un agost molt ben aprofitat, parella! Petonets

    1. Ja,ja. Tens raó Marina. Si mirem les notícies no parem de veure coses negatives. És per això que no volem deprimir-nos i fem tot el possible per gaudir de La Bona Vida (encara que cada dia és més difícil).
      Gràcies pel teu comentari

  2. Nosaltres vam copsar exactament el mateix a la nostre escapada andalusa a Còrdova i Granada. La forma de viure es ben diferent a la nostre !!!! Salutacions,

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: