Preparant la ruta del 2012!

Amb aquesta entrada arribem a la número 200 del nostre bloc!! Qui ens hauria dit fa un temps, que el que va començar com una simple prova, es convertiria en un apassionant hobbie, que ens ha permès ordenar un munt d’informació que teníem oblidada al disc dur de l’ordinador i explicar un munt d’escapades i viatges a d’altres apassionats com nosaltres de tot el que sigui visitar el nostre immens planeta.

I parlant de viatjar, volem explicar la ruta que hem pensat fer aquest any per si algú que ens llegeix ens pot donar consells, idees i ajuda… Ja hem llegit molts foros i hem buscat molta informació, però sempre és un plaer escoltar de primera mà a d’altres viatgers.

No explicarem com hem arribat finalment a la decisió de la nostra ruta, ja que aquest any ens ha costat molt posar-nos d’acord a la Cristina i a mi, però finalment podríem dir que el fil conductor del viatge serà: visitar durant un mes els 2 únics estats nord-americans que estan separats de la resta. Alaska i Hawai.

Estem muntant una ruta de 20 dies per Alaska, i ho farem en autocaravana, perquè volem tornar a sentir la sensació de llibertat total que dóna visitar un lloc tan salvatge en aquest mitjà de transport, igual que vam fer al nostre viatge a Nova Zelanda. Visitarem els principals Parcs Naturals i intentarem veure óssos en llibertat.

I durant 10 dies més, voltarem per algunes illes de Hawai. Aquí ho tenim tot molt més obert, ja que encara estem decidint bona part de la ruta. Sobretot intentarem veure i fotografiar volcans.

El final de la nostra ruta seran 3 dies a Seattle per desconnectar i agafar el vol final per tornar a casa.

Així que si ens voleu oferir qualsevol informació d’aquests 3 punts on passarem (això esperem…) una bona experiència, no dubteu a escriure’ns.

Podeu deixar els vostres pensaments clicant a la pestanya de comentaris o bé al correu diaridelabonavida@hotmail.com

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: