Què fer i veure a Amsterdam

A més del nostre consell de sempre per descobrir una ciutat: “perdre’s allà on alguna cosa et cridi l’atenció”, aquí deixem algunes recomanacions de llocs que volem suggerir per visitar a la ciutat d’Amsterdam:

-Un llarg recorregut pel barri de Jordaan. Carrerons i canals entrellaçats en un bonic barri d’ambient bohemi.

-La zona comercial de Negen Straatjes (9 carrerons), plena de botigues.

-El mercat d’Albert Cuypmarkt, al barri immigrant de Pijp. De dilluns a dissabte, de 10h a 16h, un munt de paradetes on venen de tot, pren la llarga avinguda.

-L’Avinguda Leidsestraat i la Plaça Leidseplein, plena de terrasses amb bars, restaurants, cafeteries i joves.

-La Plaça Dam, punt de reunió de moltíssima gent. Destaquen el Palau Reial i l’Obelisc en homenatge als holandesos morts pel país.

cafeteries_amsterdam_2palaureial_dam_amsterdam_okgent_amsterdamfamilia_bici_amsterdammonolit_dam_amsterdam_oktranquilitat_amsterdamterrasses_amsterdamhotdogs_amsterdamleidsestraat

-Les botigues de formatges. Si ets fan d’aquest aliment, Amsterdam és la ciutat adequada per tastar / comprar. Existeixen moltes botigues especialitzades. Una de les que més ens va agradar, Kaashuis Tromp, tenen varies botigues a la ciutat. La del carrer Elandsgracht, 27 ens va encantar.

-El mercat de flors o Bloemenmarkt, situat al canal Singel. Botigues amb tot tipus de flors, plantes, llavors i utensilis de jardineria.

-El barri Vermell (Rosse buurt), amb molts restaurants, tabernes, cafeteries i locals de moda, plens d’ambient. I la seva zona “vermella” anomenada col·loquialment “The Wallen”, fent referència als molls (wall) dels dos canals que la creuen. Aquí és on les llums vermelles s’encenen al capvespre i les prostitutes s’exhibeixen en aparadors. Recordem que la prostitució està perfectament legalitzada en aquest país.

botiga_formatgesdegustacio_formatgestulipans_amsterdambarri vermell 12bona_vida_amsterdamesglesia_amsterdambalco_amsterdam_2cafeteries_amsterdamdescansant_amsterdambicis_sol_amsterdamambient_joves_amsterdam

Un racó de pau i tranquil·litat: Begijnhof. La zona residencial més antiga que es conserva a la ciutat mereix una visita.

-En un mateix punt podem trobar i visitar l’església Westerkerk, amb la seva enorme torre que pot ser visitada i ofereix bones vistes (encara que no tot l’any), el Triangle símbol del drets dels homosexuals i la Casa d’Anna Frank, convertida en museu.

-Un bon dinar o sopar als molts restaurants de la ciutat. Si el temps ho permet, podem menjar alguna cosa light en alguna terrassa, davant d’algun canal. Com per exemple De Belhamel (Brouwersgracht, 60). Si volem un altre tipus de cuina, una bona opció són els restaurant tailandesos, com per exemple el Billy Thai’s (Prinsengracht 358), petitó, amb poques taules, però molt autèntic i bo.

general_begijnhofentrada_begijnhofwesterkerk_esglesia_amsterdamescultura_anafrankbar_amsterdambars_canals_amsterdamrestaurant_indonesi_amsterdamescacs_amsterdam

-El barri dels museus, amb l’enorme plaça Museumplein, on trobem 2 dels més visitats pels turistes: el Rijksmuseum (que posseeix la major i més important col·lecció d’art clàssic holandès), i el Museu Van Gogh (dedicat al genial pintor).

-Fer un berenar a la botiga de pastissos De taart van m’n tante. Fan uns dissenys únics, i a més són boníssims. Situada a Ferdinand Boolstraat davant trobem la plaça Marie Heinekenpleinamb molt d’ambient. Plena de bars i restaurants.

-Passejar per algun dels parcs de la ciutat. Un exemple, el Sarphatipark, on els dies de sol els grups d’amics es reuneixen per estirar-se a la gespa i les famílies juguen amb els seus fills.

vangogh_2vangogh_3pastis_2_amsterdamberenar_amsterdamvondelpark_amsterdam_1Sarphatipark, Amsterdamrelax_amsterdam

I com no, sobretot recomanem voltar, caminar, navegar i pedalejar per aquest magnífica ciutat.

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “Què fer i veure a Amsterdam

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: