Cosinada 2012

Aquesta petita entrada al bloc és per deixar constància de la Cosinada 2012, que és com denominem a la reunió de cosins. Actualment costa molt veure a la família, ja sigui pel lloc on residim, per les nostres feines o simplement perquè el temps passa molt ràpid. És per això que el dissabte 21 d’abril vam decidir convocar una reunió. Val a dir que no vam poder ser tots, només la mitat, però és normal, ja que tothom té coses a fer i és molt difícil reunir-nos alhora. Tot i així, crec que parlo en nom de tots els que vam anar, si dic que va estar molt bé.

De sempre hem sigut molt familiars, de reunir-nos sovint per cap d’any o celebracions diverses, de fer inclús les vacances junts, ocupant campings i platges. Però els anys passen, i això s’anava perdent. Per això vam voler impulsar una data concreta i tornar-nos a veure el màxim de cosins, parelles respectives i, ara ja, alguns fills. L’objectiu era ben clar: veure’ns, posar-nos al dia de les últimes notícies familiars, explicar anècdotes de joventut, i fer una bona «comilona».

El lloc triat va ser el restaurant «Coll de Revell», situat al costat de l’eix transversal, a la població d’Arbúcies. La raó era ser un lloc conegut pel nostre cosí més gran, en Toni, i estar situat a una distància molt semblant de tots els punts des d’on havíem de venir. A més, disposa d’una zona enjardinada i de parc que va ser molt útil pels petits de la família.

En resum, una reunió molt divertida i que esperem es pugui celebrar més sovint i amb tots els cosins possibles. La família és la família…

La llàstima d’una jornada tan bona va ser que encara podia haver estat més rodona. La Cosinada coincidia amb la celebració a Barcelona del II Congrés de Bloggers Volta al Món, i pensàvem anar a alguna xerrada pel matí. Per assistir a la Cosinada vaig demanar festa, ja que actualment treballo els caps de setmana, i semblava una bonica casualitat la coincidència dels dos esdeveniments. Però fa uns dies es va anunciar el canvi de dates en la celebració del Congrés i ens serà impossible tornar a demanar festa. Ja ens hem quedat dos anys seguits sense sentir a molts bloggers que han pogut fer la volta al món, un dels nostres somnis. Un altre any serà…

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

9 comentarios sobre “Cosinada 2012

 1. oh, quina alegria aquesta reunió de cosins, oi? I quina llàstima que no pogueu anar a la celebració del bloggers Volta al Món, a vosaltres que us agrada tant.. però segur que la celebració ha merescut aquest dia de festa i més! Oi? Petons

  1. Hola Marina,
   tot i que el nostre bloc és bàsicament de viatges i algun que altre comentari sobre restaurants, ens venia de gust deixar constància d’aquesta trobada familiar. Ens ho vam passar molt bé.
   I respecte al congrés sobre la volta al món, és una llàstima no poder assistir perquè teníem moltes ganes. Tot i que m’estic repensant si em podria escapar durant la meva hora per dinar i treure el cap…
   Gràcies com sempre pels teus comentaris.
   Manel

 2. jejeje una reunión familiar siempre viene bien, y mas si hace tiempo que no se reúnen todos, se pasa genial, buena comida, buena conversación, buena compañía.
  Os escribo en castellano ya que no se escribir el catalán, pero si que lo he leído, jejeje, pienso que un 95% lo he entendido perfectamente.
  Un Saludo chicos, y vaya casualidad el mismo día pasar el II Congreso de Bloggers de vuelta al mundo!!

  1. Escribas en castellano, catalán, inglés, chino, etc. se agradece vuestro comentario. El honor es nuestro por leer un blog escrito en catalán. Tenemos un traductor automático al castellano, pero la verdad es que no sabemos si funciona muy bien.
   En fin, como os decia, agradeceros vuestros comentarios. Nos gusta mucho vuestro blog.
   Un saludo.

   1. Se lo del traductor, pero prefiero leerlo en catalán, el español ya lo sé, jejejej, además así practico otro idioma. Montse es catalana pero yo no, así que es un lindo handicap para mi.
    Saludos!!

  1. Ai Montserrat, ens feu una enveja terrible. Ja ens agradaria donar el pas de fer la volta al món, però de moment no podem (o no ens atrevim). Mentres, ens ilusionem llegint les aventures viatgeres de persones com vosaltres.
   Molts ànims i us enviem una abraçada.
   Manel&Cristina

 3. Parella, sóc la Mireia de Clubdeviatges! Em sap molt greu que no pogueu assistir al II Congrés de Bloggers de la Volta al Món al haver canviat la data. Segur que algun dia, també feu realitat el vostre somni, segur!
  Una abraçada,
  Salut i viatges!
  Mireia

  1. Hola Mireia,
   Ens hem quedat de pedra quan hem vist el teu comentari, no ens podíem creure que les nostres paraules hagin arribat a vosaltres. Com és això d’internet !!!
   La veritat és que ens sap molt de greu no poder assistir, ja que ens feia molta il.lusió escoltar a bloggers amb tanta experiència. Tot i així, acabem de treure una entrada pel congrès, perquè encara que treballem tot el dia, potser un de nosaltres pot escapar-se durant l’hora que tenim per dinar i escoltar una de les xerrades. Aviam si és possible…
   En tot cas, us desitgem molta sort amb l’esdeveniment.
   Una salutació a tots els viatgers!!!
   Manel i Cristina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: