Nosotros en Islandia (I parte)

Poniendo un poco de orden a todos los archivos fotográficos y de video (la verdad es que cuesta un poco hacerlo), nos damos cuenta que las entradas en el blog sobre Islandia no tienen ninguna foto nuestra. No es que necesitamos poner ninguna obligatoriamente, pero era tanta la cantidad de material fotográfico del que disponíamos, y tantas las ganas de enseñar cómo es este maravilloso país, que en el resto de artículos no aparecíamos en ningun sitio…

Glaciar Svínafellsjökull. Parque Nacional de Vatnajökull

Y como este blog quiere ser un reflejo de cómo nos lo pasamos cuando viajamos, hemos querido poner remedio. En esta próxima serie de entradas, mostraremos exclusivamente instantes nuestros. Nos da un poco de vergüenza, pero como queremos guardar recuerdos, no serían completos sin estos momentos.

Roca que recuerda un órgano en la platja de Reynisfjara

 También queremos colgar un vídeo que, como siempre decimos, muestra quizás mejor como nos lo pasamos y, sobre todo, como es el lugar que visitamos. Ya habíamos enseñado un pequeño clip de la ruta, pero podríamos decir que ahora lo hacemos con la versión completa de las imágenes dividida en tres clips, el llamado montaje de los directores… (para ser más hollywoodienses!).

clica para ver la 2a parte del video Ruta por Islandia

clica para ver la 3a part del video Ruta por Islandia

clica para ver el resumen y recorrido de nuestra Ruta por Islandia

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “Nosotros en Islandia (I parte)

 1. Hola nois,

  gràcies per visitar el nostre blog i deixar-nos un comentari 😉

  Increïbles les fotos que heu fet d’Islàndia! nosaltres tenim moltes ganes de visitar aquest país, de fet, ens rondava pel cap anar-hi aquesta setmana santa pq tenim entès que en aquesta època encara veuríem aurores boreals (?)…de totes maneres tenim por que faci molt fred encara, no sé, veurem…Si no, mentres llegirem les vostres entrades sobre el país, a veure si al final ens decidim!

  Que vagi m bé!

  1. Hola Eva i Aleix. El plaer és nostre de poder intercambiar opinions sobre diferents racons del món amb altres persones. Recomanem moltíssim visitar Islàndia, ja que és un país on la natura sorprèn molt, i si us agrada la fotografia, com és el nostre cas, gaudireu un munt.
   Si algun dia decidiu anar, no dubteu a demanar qualsevol cosa si us podem ajudar.

   Gràcies.

 2. Hola parella!

  Hem anat a parar a la vostra pàgina tot buscant informació d’Islàndia. Hem quedat meravellats, sou uns artistes!!! A mi també m’agrada la fotografia i veig que es un destí amb moltísimes possibilitats. No tenim més opció que anar durant l’agost, així que ja hem reservat vol, hotels i cotxe. Ja ara ens ha costat trobar lloc per dormir, ens hem guiat molt amb el vostre viatge (gràcies!), potser dormirem en algun llit on ja heu dormit vosaltres, quina gràcia! Tinc una curiositat, a l’hora de fer gasolina i comprar queviures o menjar…com està? Suposo que anirem trobant pobles on resoldrem aquests dubtes.

  Mònica i Jordi

  1. Hola Mònica i Jordi,
   Primer de tot us volem agrair el vostre comentari al nostre bloc. Ens fa molta il.lusió si les nostres entrades us serveixen d’algun ajuda a l’hora de planificar el vostre viatge.
   A nosaltres ens agrada molt buscar informació d’altres viatgers quan estem pensant en voltar i, tot i que aquest bloc va nèixer en un prinicipi per comunicar-nos amb la família i amics quan som fora, estem molt contents si també serveix per oferir informació.
   Segur que trobareu Islàndia com un lloc meravellós. Molta natura i llibertat. Perfecte si també us agrada la fotografia, ja que trobareu uns paratges espectaculars.
   Pel tema de la gasolina i el menjar, no heu de patir. Potser a molts poblets petits no trobareu supermercats, però la majoria de benzineres disposen d’un minisuper on comprar les coses bàsiques. I quan trobeu alguna botiga més gran podeu aprofitar per comprar els queviures importants. Això sí, sigueu una mica previsors amb la benzina i no apureu el dipòsit, perquè la llibertat de moviment és tan gran que a vegades és fàcil canviar la ruta i fer més quilòmetres dels que es tenien pensats.
   I un consell, a moltes petites botigues de poble o inclús benzineres, fan sempre la sopa del dia, que podem prendre in situ o per emportar-nos mentre continuem la ruta: són boníssimes!!!
   No dubteu a demanar-nos qualsevol cosa si teniu algun dubte sobre Islàndia (sempre que coneguem la resposta, és clar…). I ja ens explicareu les vostres aventures!
   Una salutació molt gran.

   Manel i Cristina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: