Restaurant LA BORDA DE L’AVI. El Montseny

Ja vam explicar fa uns dies la nostra escapada al Turó de l’Home (Montseny), per veure la primera neu de la temporada (clicar per veure l’entrada). Com a complement d’aquella sortida, ens vam regalar un dinar al Restaurant La Borda de l’Avi, situat al final d’una petita carretera que es desvia de la BV-5301 que va de Santa Maria de Palautordera a Seva, al Parc del Montseny. Atenció, no s’ha de confondre aquest establiment amb un altre del mateix nom que existeix a La Massana, Andorra.

El restaurant forma part de l’hotel Sant Bernat que la cadena hotelera HUSA té a la zona. El racó és preciós i permet gaudir d’unes vistes meravelloses del Montseny. També podem fer petites excursions i caminades per la zona, i visitar la petita ermita de Sant Bernat. Un lloc perfecte per desconnectar, gaudir de la natura i, si teniu nens, veure’ls jugar amb tant espai. Segur que també s’ho passen bé amb els cavalls que es poden veure a la mateixa zona on aparquem el cotxe, o amb la parella d’enormes gossos Santbernat que fan el dropo a l’exterior del restaurant.

I parlant del restaurant: hi vam anar un dimecres, i per tant no vam trobar molta gent. Bé, poca gent no seria la paraula,  per què de fet al restaurant estàvem completament sols. Després d’uns petits dubtes per entrar, ja que ens feia una mica de vergonya seure sense ningú més, una amable noia ens va atendre molt bé. Segons la mateix web del restaurant, ofereixen cuina de muntanya, però a nosaltres, el que realment ens va interessar era la seva carta amb suculents plats de carn a la brasa. Pollastre,conill, vedella, senglar, fins i tot perdiu… La carn és la reina de l’establiment, tot i que també podem trobar llenguado, rap o bacallà amb samfaina. De primer unes quantes amanides, escalivada, rissoto, canelons o uns ous de pagès amb pernil ibèric i foie que ens vam quedar amb les ganes de tastar.

                      (clicar per veure les cartes)

Però la nostra sorpresa va ser quan, un cop triat els plats, ens van dir que entre setmana no encenien l’enorme barbacoa que tenen al mateix menjador, i per tant la carn havia de ser a la planxa o al forn. Una llàstima! Això ens va fer baixar una mica la «trempera», però ens vam tornar a animar just quan els primers plats van aparèixer a la nostra taula. Vam decidir-nos per una escudella de pagès, amb verduretes, cigrons, mongetes i una mica de carn que era realment molt bona; i unes carxofes fetes al forn.

Escudella de pagès
Carxofes al forn

De segon, uns peus de porc força bons i un filet de vedella servit al punt que vam indicar, que tot i ser boníssim, va arribar un pel fred a taula. Els dos plats anaven acompanyats de mongetes seques i patates al forn. No vam poder tastar postres, ja que entre el gran menjar i l’esmorzar tardet del matí no ens deixava espai. La carta oferia els clàssics flams, crema catalana, quallada, mató amb mel, lioneses amb xocolata i alguns gelats…

Peus de porc confitats amb mongetes i patates
Filet de vedella amb mongetes i patates al forn

En resum, un lloc molt bonic en plena natura, una qualitat molt alta en el menjar i un servei molt amable. Hem de tornar per tastar algun altre plat de carn, aquesta vegada sí, a la brasa!

El preu per 2 persones, amb una copa de vi, però sense postres va ser de 58 euros (gener 2012).

NOTES RESTAURANT (màx. 5)

Menjar                                  EstrellaEstrellaEstrellaEstrella

Servei                                   EstrellaEstrellaEstrellaEstrella

Relació qualitat/preu              EstrellaEstrellaEstrellaEstrella

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “Restaurant LA BORDA DE L’AVI. El Montseny

  1. M’apunto el nom del restaurant del Montseny. Llàstima de la carn a la planxa, però compansa amb aquesta super sopa potage que us van servir! Ja seguiré les vostres aventures futures. Petons

    1. Gràcies pel teu comentari Marina. Per la zona del Montseny hi ha boníssims restaurants de montanya, que val la pena visitar. No podem anar tant com voldríem, però ens agrada sortir a menjar fora de tant en tant…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: