Una volta pel centre…

M’agrada aquesta expressió: «una volta pel centre». Des de petit que feia servir aquesta frase quan els pares decidien, normalment el cap de setmana, sortir a passejar pel centre de Manresa. Ara que visc a les Franqueses, la fem servir amb la Cristina per visitar el centre de Granollers. I suposo que la fan servir molts catalans quan surten molts festius a visitar la seva o d’altres ciutats.

Aquesta setmana tan plena de ponts (5 al 11 desembre 2011), ha servit a molta gent per desplaçar-se i visitar altres poblacions. Vic, Espinelves… Totes eren plenes de visitants! La gent potser compra i gasta menys, però ens continua agradant sortir a fer un volt.

I nosaltres vam decidir fer una volta pel centre de… Girona! Allà tenim família, però a més, és una ciutat que ens encanta. Passejar pel seu barri jueu, pujar les escales de la Catedral, passar pel Pont de Pedra, etc. Girona és una ciutat com cal, ni massa gran ni massa petita, ni massa prop ni massa lluny. La decoració nadalenca encara la fa més acollidora aquestes dates, i tot i haver-hi molta gent, encara podies trobar racons per caminar completament sol. És el que té fer una volta pel centre…

Il·luminació nadalenca dels carrers gironins
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “Una volta pel centre…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: