Palamós, el nostre racó per desconnectar

Ja que a l’entrada anterior hem parlat de Palamós, hem pensat que aquesta bonica població de la Costa Brava (Baix Empordà), mereix unes línies i unes quantes fotos. Moltes vegades ens adonem de com tenim de descuidat el nostre país ja que ens proposem explicar mil anècdotes d’altres racons del món i ens oblidem de Catalunya.

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

SONY DSCPalamós ha sigut la nostra taula de salvació aquests mesos tant durs de tanta feina i no fer vacances. Allà ens podem escapar i desconnectar de tot l’estrès que ens envolta. No direm que és el municipi més maco de la Costa Brava, però a nosaltres ens encanta. Té la platja gran, cales petites i encantadores, un far amb unes vistes maquíssimes, un camí de ronda que et porta a magnífiques platges vorejant la costa…

SONY DSCSONY DSCSONY DSCPlatja de Palamós

El centre del poble és ple de restaurants i botigues, com tots els llocs turístics, però intentem evitar els dies de temporada alta (com ja explicarem més endavant), i les aglomeracions.  En resum, allà aconseguim la pau i la tranquil.litat que necessitem!

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Un comentario en “Palamós, el nostre racó per desconnectar

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: