En ruta pel Japó

Un altre video-resum que mostra la nostra ruta pel Japó l’octubre del 2009. La veritat és que les fotos sempre són més ràpides de penjar al blog, però el vídeo ens costa moltíssim. Un any i mig desprès del nostre viatge, acabem de muntar les gravacions que vam fer per aquelles terres llunyanes. I com sempre, intentem mostrar la nostra manera de viatjar: amb ganes de conèixer món, molt d’optimisme i respecte pels llocs que visitem.

I aquestes són bona part de les ciutats que vam visitar els 26 dies de ruta pel Japó.

Començant per Tokyo, i acabant per Kyoto, Japó és sorprenent. (Feu click per ampliar mapa)

Japó és el país dels contrastos. Pots trobar-te des de la capital més futurista, Tokyo, a la ciutat imperial de Nara, on els cérvols caminen lliurement pels carrers. Des de ciutats amb gratacels i persones amb mascaretes pel carrer, a barris sencers fets amb cases de fusta. El beisbol al més pur estil ianqui i els lluitadors de sumo. La ceremònia del te i la moda pels cafès Starbucks. Els pantalons Levi’s i els quimonos. Els trens bala i les bicicletes. Les geishes del barri de Gion, a Kyoto, i els punks d’Harajuku, a Tokyo. Les nevades muntanyes dels Alps Japonesos i les càlides platges del Pacífic. El budisme abstracte i el pragmatisme sintoista.
Postmodernitat i tradició barrejades!

Els llocs turístics són plens d'escolars japonesos...
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: