El Golden Gate Bridge de San Francisco

Golden Gate_05

El símbol de San Francisco és el pont Golden Gate. El pont vermell més famós del món, fa 1.280 metres aproximadament i va ser construït entre els anys 1933 i 1937. Va ser una obra impulsada pel govern per a la creació de llocs de treball i disminuir, així, els efectes de la Gran Depressió.

Golden Gate_04

Golden Gate_03El pont està suspès de dues torres de 227 metres d’alçada cada una. Els visitants i veïns poden creuar-lo en cotxe per un dels 6 carrils que té, 3 per cada sentit. Però sens dubte, recorre’l a peu o en bicicleta (en lloguen) permet una major contemplació d’aquesta obra de l’enginyeria.

I un factor important per veure el pont és el temps. San Francisco gairebé té un microclima propi, i depèn les condicions meteorològiques, que el sol ens deixi veure’l amb els seu vermell llampant. La majoria de dies, una espessa boira ens taparà la seva majestuosa figura, però no s’ha de desistir, en qualsevol moment això canvia, i el sol torna a sortir…

Golden Gate_08

Per sortir de San Francisco, si ens movem en cotxe, no cal pagar peatge, però a l’entrada haurem de desembutxacar 6 dòlars. Per la seva estructura d’acer passen més de 40 milions de vehicles a l’any, que gaudeixen d’una de les vistes més espectaculars de la ciutat.

Golden Gate_10

La majoria de persones es conformen amb observar-lo des del mirador que es troba a la zona de “The Presidio”, una antiga base militar reconvertida en parc, ja que allà paren els busos i trobem un gran pàrquing per deixar el nostre cotxe. Però recomanem moltíssim vorejar el pont i caminar seguint l’aigua, fins la zona de Baker Beach, una platja pública que ens permet una estupenda passejada.

Golden Gate_11
Golden Gate_09

Des de Hyde Street Pier, tenim una bonica perspectiva de la badia. La posta de sol amb el pont de fons és espectacular. Hi ha una platjeta amb sorra fina on la gent descansa i fa footing. També podem veure al fons la famosa antiga fàbrica de xocolata Ghirardelli, que ara és un gran centre comercial.

Golden Gate_01
Golden Gate_02
Oakland Bay Bridge_1

I si parlem del pont més famós de la ciutat, també és just que parlem del gran desconegut: l’Oakland Bay Bridge. Des de la zona coneguda com “The Embarcadero”, tenim una bona perspectiva del germà “pobre” del Golden Gate.

Serà el color, serà la forma… la qüestió és que ningú pot fer ombra al mític Golden Gate Bridge!

Oakland Bay Bridge_2
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Un comentario en “El Golden Gate Bridge de San Francisco

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: