“Semana Santa” a Sevilla.

Per un amant de la fotografia, la celebració de la Setmana Santa pot arribar a ser un espectacle visual en tota regla. I a pocs llocs es viu amb tanta intensitat com a la ciutat de Sevilla. Sentiment és la paraula que millor pot definir la celebració de la passió i la mort de Crist. Les diferents Cofradies treuen els seus “Pasos”, com s’anomena a l’estructura que representa amb una imatge “el cortejo procesional”.

Hermandad de la EstrellaHermandad de la EstrellaVirgen de la Estrella al seu pas pel Barri de Triana.

La cera dels ciris es recull en forma de pilotes que, sobretot els nens, van demanant als nazarenos.El més normal és que les Cofradies tinguin dos Pasos. Un de Crist, i un altre amb la Verge. Els costaleros són els encarregats de portar, a pes, les pesades estructures per bona part dels principals carrers de la ciutat.

Cada Cofradia surt de la seva església o parròquia, però totes tenen en comú La Carrera Oficial. Aquesta, és el trajecte comú que tenen totes les Hemandades per la ciutat de Sevilla, que inclou la Plaça de la Campana, la calle Sierpes, l’Avenida de la Constitución i acaben a la Catedral.

Semana Santa Sevilla 14

Multitud és el que un es troba a Sevilla per aquestes dates, per això es recomanable fer totes les reserves necessàries amb una mica de previsió. L’acte profundament religiós, va sumat al fenomen turístic, i  la festa a la ciutat és impressionant.

Sevilla s’omple de vida, per celebrar la mort i resurrecció de Crist.

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: