Dia 18. Visitem els glaciars Fox i Franz Joseph (dissabte 13 de novembre)

Deixem Queenstown i els seus esports d’aventura i anem camí dels glaciars. Durant el trajecte, ens aturem a Bruce Bay, una solitària platja on la gent de ruta pel país, escriu missatges a les pedres: salutacions, dites, fórmules matemàtiques…  Original!

2010-11-13_10-31-02 

Però de la part romàntica del viatge, també passem a la part freaky. Només 5 quilòmetres més endavant, trobem un punt on alguns deixen la seva roba interior penjada d’una tanca. Alguns es desprenen de les seves paraules i altres de la seves intimitats en forma de calçotets… La qüestió és deixar una part teva al país!

2010-11-13_11-08-07

2010-11-13_11-10-25

Arribem al Glaciar Fox. Estem relativament a prop del mar i enlloc del món, a aquesta latitud, es poden trobar glaciars tan a prop de l’oceà.

2010-11-13_12-53-35

2010-11-13_13-00-55

Abans d’arribar al segon glaciar d’avui, parem a dinar a peus del llac Matheson. Normalment, es poden veure els pics més alts del país (Cook i Tasman) reflectits a les seves aigües. Però avui, el dia no acompanya gaire i les muntanyes estan ben tapades per la boira.

Després de dinar, a 23 quilòmetres, arribem al glaciar Franz Joseph. Amb una caminata de mitja hora, et situes a peu del glaciar.

2010-11-13_17-17-39

2010-11-13_17-24-07 

Demà tenim pensat fer un vol amb helicòpter i fer una excursió sobre el glaciar. Però la previsió del temps diu que hi haurà molta pluja i anem a dormir amb la certesa que no podrem caminar sobre el gel.

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “Dia 18. Visitem els glaciars Fox i Franz Joseph (dissabte 13 de novembre)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: