Dia 14. Camí a Fiorland (Dimarts 9 de novembre).

Avui, de camí a Te Anau, el poble d’entrada per anar a veure els fiords, hem parat a veure el pont penjant del poblet de Clifden. És de l’any 1899 i la veritat és que fa força por el seu estat de conservació. Tot i això, hem volgut provar com es veu tot des d’allà dalt…

2010-11-09_09-25-52

A mig matí hem arribat a Te Anau però no hem pogut contractar cap excursió per anar a veure cap dels dos fiords importants de la zona: el Doubt Foul i el Milford. De moment, hem reservat la primera per fer-la demà al matí, ni més ni menys que a les 7:00h. Però la veritat és que fa molt bona pinta. La tarda d’avui l’hem aprofitat per anar a visitar les Glowworm Caves, unes coves sota les muntanyes que voregen el llac Te Anau, on hi viuen milers de cuques de llum. En un principi, l’excursió no ens cridava excessivament l’atenció però un cop l’hem fet, ens ha agradat força! Ens han portat per una gruta natural feta pel pas del riu que impressionava i finalment, hem fet una rutilla en una petitíssima barqueta pel riu, completament A LES FOSQUES, per anar a veure on viuen el gran nombre de cuques de llum. Maquíssim! Semblava que algú hagués fet una instal.lació de llums de led blaus per tot el sostre de la cova!! La pega és que no us ho podem ensenyar perquè no deixen ni fer fotos ni gravar en vídeo… Una pena!

Després hem anat a fer una volteta pel poble. És troba al costat del llac amb el mateix nom, Te Anau, el segon més gran del país.

2010-11-09_20-25-47 (1)2010-11-09_19-52-39 2010-11-09_20-06-11 

PD: Us assegurem que no hi ha cap foto retocada, eh? Alguns heu deixat comentaris on dubteu d’això… (Eh, Oriol Esteve?????, prepara els bitllets que fliparàs…).

 

I avui, d’hora cap al càmping a fer dutxes i rentadores perquè demà ens hem de llevar mooolt d’hora! Aquest càmping està molt bé. Les instal·lacions són de primera i tenen de tot. Com que fa bon dia, decidim dinar a l’exterior.

I volem ensenyar-vos com és la nostra “caseta” per dins! Maca, eh???

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 comentarios sobre “Dia 14. Camí a Fiorland (Dimarts 9 de novembre).

  1. I aquest pont no l’heu hagut de travessar???
    Cristin, li he ensenyat bastantes fotos i alguns videos a la Marga i a la seva filla, la Montse! Els ha fet molta il.lusió veure’t! Diu que vigilis quan estiris el matalàs de la caravana amb l’esquena, que després li dones molta feina!!!! Molts records!!!
    Molt guai la caravana! La Mela tb vol venir, hi cabem tots!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: