DIA 12. Encara més al Sud. Anem a Stewart Island

Per primer dia durant la nostra ruta, ens separem de la nostra caravana… Oooohh!! Però la deixem en un pàrking vigilat durant un dia i mig per agafar un ferry que, en una hora, ens portarà fins a la petita illa d’ Stewart Island. És un petit tros de terra, més o menys el tamany de Singapur, on hi viuen unes 400 persones. Quan arribem al moll, el senyor de l’hotel que hem reservat, ens ve a buscar i el trobem amb un cartellet on posa “Puente”. Pues allá vamos!

2010-11-07_11-55-02 (1)2010-11-07_15-24-07 

Després d’ensenyar-nos les quatre coses importants del centre del petit poblet, que es diu Oban,  i de donar-nos l’habitació, agafem una de les “tracks” (rutes per fer a peu) que hi ha per tota l’illa i recorrem un bon tros, al voltant de 5 kilòmetres! Durant tot el trajecte, ens acompanya l’espessa vegetació i tots els sorollets dels ocells que hi ha repartits per aquella zona.

2010-11-07_16-10-252010-11-07_13-37-592010-11-07_15-38-15_01 

  2010-11-07_15-37-13_01

Acabem cansats però contents! Per celebrar-ho, anem a un dels pocs restaurants que hi ha al poble a sopar. Boníssim!!

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “DIA 12. Encara més al Sud. Anem a Stewart Island

  1. Oye, pero allí no es primavera – verano?? Es que siempre os veo abrigados.

    Ah, sí, me gusta mucho este blog. Desde el otro lado del globo nos enteramos de lo que váis haciendo, jejejejej!!!

    No tengas prisa en volver.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: