JAPÓ: UN PAÍS DE COLORS I DETALLS!!!

Ja som a casaaaaaa!!!!

S’ha acabat un viatge llargament preparat i tot ha anat perfecte. És un lloc molt recomanable pels viatgers i la veritat és que hem gaudit d’un munt d’anècdotes i aventuretes. Al blog no hem pogut explicar-les totes, ni molt menys, però esperem que la família i amics que heu seguit aquesta ruta, hagueu gaudit mantenint el contacte d’aquesta manera amb nosaltres.

Ha sigut més difícil del que pensàvem triar les fotos i vídeos pel blog, ja que com sabeu, hem fet moltíssimes (més de  5.000!!) i ens era impossible ensenyar-vos tot el que hem viscut. Però hem intentat copsar mínimament com ens hem sentit en aquest país tant llunyà. Esperem que us hagi agradat….

L'últim vol de tornada a casa sempre és molt trist...

Clica per obrir la Galeria d’Imatges:
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “JAPÓ: UN PAÍS DE COLORS I DETALLS!!!

  1. M’alrgro que ja esteu aquí, avui us trucare’m. Em sap greu no haver-me conectat els ultims dies he estat a Madrid en una fira del sector i he tingut molts problemes amb la conectivitat. La veritat es que per a mi ha estat una experiència molt maca poder fer el seguiment del vostre viatge a diari. Feliciats i gràcies per deixar-nos participar.Fins ara.

  2. Això, això… que gràcies per compartir amb nosaltres algunes fotos i experiències del viatge que ha estat genial poder "desconectar" una mica del dia dia i viatjar per un moment a l’altre punta de món. Petonets!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: