FINAL DEL VIATGE: KYOTO.

Segurament Kyoto és una de les ciutats més maques de tot el nostre viatge. Combina com cap altra, la vida moderna dels japonesos amb la tradició més absoluta. És més normal que en cap altre lloc trobar-te senyores en kimono fent la compra i joves amb vestits raríssims al seu costat. La ciutat té tants temples, que si no els dosifiques arriben a atabalar una mica. És per això que ajuda molt la visita d’alguns mercats i les passejades per les zones comercials. La zona de Gion, atrau com poques, i si tens la sort de veure Geishas, encara més.

 JAPÓ_4321 BLOG JAPÓ_4414 BLOG JAPÓ_4429 BLOG JAPÓ_4921BLOG

Mireu quantes Geishas i Maikos (aprenentes) ens vam trobar. No sabem si perquè és fàcil o perquè vam tenir molta sort!!! I per la nit encara n’hi havien més…

JAPÓ_4392 BLOG JAPÓ_4386 BLOG 

   JAPÓ_4402 BLOG           JAPÓ_4455 BLOG 

Al mercat de Kobo-san, que es celebra el 21 de cada mes,  s’hi pot trobar de tot. Voltar per les seves paradetes és genial!!!

JAPÓ_4917 BLOGJAPÓ_4726 BLOGJAPÓ_4724 BLOG  

Tenim la sort de coincidir amb una festivitat a Kyoto. Celebren la desfilada de Jidai Matsuri i més de 2000 persones, recorren els carrers de la ciutat disfressats amb vestits d’època japonesos. Que visual!!!

JAPÓ_4976 BLOG     JAPÓ_5015 BLOG

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Un comentario en “FINAL DEL VIATGE: KYOTO.

  1. Manel!!! jo vull que em portis a aquest paradís del gelat!!! mmmmm….quina enveja…. quin dels dos vas triar???no menges durant un mes després de menjar-te un d’aquests gelats!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: