11 D’OCTUBRE. DIA A KANAZAWA

Ens aturem en aquesta bonica localitat per veure sobretot el seu castell i jardins. Fa molt sol i respirem tranquil·litat. L’hotel on dormim és molt maco, i a la recepció tot són amabilitats. Una dona de recepció diu que fa classes de castellà i practica amb nosaltres. És surrealista: ens fem entendre en una mescla de japonès-anglès-castellà. Sembla que som en una mena de setmana cultural, a la ciutat, i de casualitat tenim la sort d’assistir a un mini-concert a uns jardins. Genial!!! Ens arrisquem com mai i entrem a sopar a un lloc on no tenen carta en anglès i no parem de riure per fer-nos entendre… Al Japó trobem dos tipus de restaurants, els més turístics, on tenen carta o plats amb rèpliques de plàstic a l’exterior, i els que no saps ni què et trobaràs. Només sabem que són restaurants per unes petites cortinetes a la façana, però ni tan sols pots entreveure com són per dins. Un cop obres les portes i et treus les sabates, comença l’aventura!!!!

Aprofitem per dormir al tren... Mireu com aprofitem els temps als trens!!! Ja ens passa sempre, però aquest viatge estem dormint poquíssim. Volem aprofitar al màxim els dies… De fet, la major part d’aquest blog, és feta als trens. Aprofitem els trajectes per escriure i posar fotos i quan arribem a algun lloc amb connexió a internet, pujem les pàgines que hem fet…

 

 

 

 

  

El castell de Kanazawa-jo és espectacular.                                   La zona és plena de parcs i jardins. Entre ells el de Kenroku-en.

 JAPÓ_2965         JAPÓ_2876_04BLOG

Ja actuem coms els japonesos davant la càmera!!!                           Els jardins són un reflex de la tranquil·litat que ens envolta.

 JAPÓ_2909         JAPÓ_3007 

No és el Cobi de Barcelona 92, però fem amics on anem…         Sembla que siguem als jardins de Caproig, però no!, és Kanazawa

JAPÓ_2870_03BLOG             DSC03196_02BLOG

I us deixem un video amb una part del xou que vam muntar en un tranquil restaurant de Kanazawa. Encara que ens va costar entendre’ns, tot van ser ajudes i amabilitat per part del personal…

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 comentarios sobre “11 D’OCTUBRE. DIA A KANAZAWA

  1. Jajajaja!!!! La nena clapant!!!!! Quina sorpresa????? Vols dir que ella també dorm poc al viatge… ???? Un dubte… ara és moda posar els dits en victòria (uns professionals fotogràfics com vosaltres???)… una mica més d’originalitat homaaaaaaaaaaa!!! I el jersei a les espatlles a tot arreu niñátaaaaaaaaaa???? jijijiji!!!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: