Escapada a Londres

london_cris_102_DBV

Londres és una d’aquelles ciutats on pots tornar en qualsevol moment i disfrutar-la sense por d’aburrir-te o sentir que repeteixes destinació. És la capital europea per excel.lència: moda, museus, teatre, musicals… Varietat i quantitat per donar i vendre! Aquest passat novembre (2012), el 50% d’aquest bloc va poder fer una escapada de 3 dies a The City. Per motius de feina, en Manel no podia venir, així que una servidora (Cristina) i la meva germana, la Laura, vam agafar un vol per visitar el Londres pre-nadalenc.
Feia fred però si t’abrigues a consciència, és més fàcil suportar-ho… La clau és posar-se capes de roba per poder anar treient quan entres a qualsevol local. Ens hem allotjat al Park Avenue Belgravia (veure la nostra opinió a Tripadvisor), un hotelet senzillet però que ha fet la seva funció perfectament. A 5 minuts caminant de l’estació de trens, metro i busos de Victoria, té un esmorzar més aviat pobre però a tocar hi ha dues cafeteries on esmorzar com Déu mana o fer un brunch amb el típic English Breakfast. Són «Tomtom«, just a tocar de l’hotel, o a Elisabeth Street, el «Bakery Spice» Boníssim!

Clica sobre qualsevol foto per obrir la galeria d’imatges:

Pots passejar per la zona de botigues com Oxford Street o Picadilly Circus, o acostar-te als grans magatzems Harrods i alucinar, sobretot en la mena de mercat que hi ha a la part inferior de l’edifici. O bé entrar al British Museum i fer una mica de cultura, que per cert, és gratis! Pots passejar per la zona de Westminster, on hi ha el Big Ben, creuar el rio i pujar a la London Eye… O passejar per la zona d’ambient de Covent Garden després de veure un musical i sopar una mica en qualsevol dels pubs típics d’Anglaterra…

Resumint, Londres sempre és d’aquelles ciutats a poca estona de vol, i que són perfectes per una curta però interessant escapada!

Clica per veure una anterior visita a Londres amb més informació
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

7 comentarios sobre “Escapada a Londres

  1. Teniu raó Aitor i Henar, Londres és una ciutat magnífica. Sempre és un plaer visitar-la i passejar pels seus carrers i llocs emblemàtics.
   Vam llegir el vostre post sobre aquesta ciutat i ens va semblar magnífic. Es nota que us va encantar!!!
   I no sabem que passa, però aquest mes, molts dels blocs que seguim han escrit un post sobre Londres. Per alguna cosa serà…
   Gràcies pel vostre comentari

  1. Aquestes últimes setmanes un munt de gent ens ha dit que visitava o havia tornat de Londres. Je,je… Es nota que és una ciutat que enamora. Suposo que fareu algun post sobre la ciutat, oi? Ja l’esperem amb ganes…
   I ens espera un cap de setmana a la feina, però no ens podem queixar, acabem de tornar d’una escapadeta visitant alguns mercats nadalencs belgues… Així que toca treballar!
   Gràcies pel vostre comentari

 1. No pareu, eh?! Ara fa 3 anys que no torno a Londres… potser perquè vaig quedar força esgotada després de pasar-hi un mes sencer. Però fa algun temps que em pica la curiositat i les ganes de tornar-hi, així que vaig prenent nota d’aquest hotelet i aquests cafès…

  1. En aquest cas, només un de nosaltres va poder gaudir d’aquesta escapada (i va ser la Cristina), però és un dels llocs on,de tant en tant, ens agrada tornar. Londres és magnífic. Segur que deus conèixer un munt de racons i llocs per recomanar. Si tard o d’hora tornem, et demanarem consell.
   Una abraçada!

   1. Oooh… qualsevol dia em poso a escriure impressions sobre Londres, perquè en tinc moltes fotos i documentació d’aquell estiu… Va ser una gran experiència, però també molt esgotadora, perquè havia de «cuidar» i «passejar» un grup de 30 adolescents catalans 😉

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: