RUTA PER HAWAII -Dia 11-

MOMENTS ÚNICS A HAWAII EN UN PETIT VÍDEO

alaska_airlinesPoca cosa podem explicar del darrer dia a Hawaii. A més de tristos, els darrers moments d’un viatge sempre són els més pesats: preparar maletes, aeroports, avions, vols… I sobretot, saber que les bones experiències del viatger s’acaben, i s’ha de tornar a la realitat del dia a dia. A falta de preparar la nostra pàgina de rigor amb tota la informació de la Ruta Hawaiiana, per si pot servir d’ajuda a d’altres viatgers que preparin un viatge semblant, volem penjar un vídeo.

Una mostra d’aquells moments, sense cap ordre ni raó concreta, però que demostren com ens ho passem quan som fora de viatge.

Hawaii al diaridelabonavida.com from Manel Puente on Vimeo.

Hawaii Trip. October 2012
Music: Coldplay – U.F.O
Shot with Nikon D800, Sony NEX-5, GoPro Hero2

Ja ho hem repetit diverses vegades durant els últims posts. La nostra intenció era visitar Hawaii per relaxar-nos i descansar, ja que el principal viatge era Alaska. Però ens va sobtar descobrir un Hawaii més apassionant del que ens pensàvem, amb uns paisatges i unes platges magnífiques, i amb moltes més coses per veure del que mai vam somiar.

Tot i escriure les cròniques hawaiianes des de casa, i necessitar força temps per ordenar fotos, rutes i pensaments, aquests darrers posts ens han servit per reviure un munt de bons moments, i tornar a recordar, el perquè vam iniciar l’aventura d’aquest blog: deixar constància i no oblidar mai, com ens ho passem quan sortim de casa…

Després de 20 dies per Alaska, i 10 a Hawaii, és hora de tornar, però abans, fem una parada de 3 dies a Seattle. I és que, sempre que disposem de prou dies per fer una ruta llarga, ens agrada reservar-nos uns quants per fer una parada de camí a casa. Desconnectem del tot, i assaborim moltíssim tot el que hem pogut viure dies enrere. I a més, si visitem una última destinació que ens encanti, acabem amb un magnífic sabor de boca. I això és el que vam trobar a Seattle, una fantàstica ciutat que volem recomanar. Però és clar, això serà en futurs posts…

Seattle, i la seva famosa torre Space Needle
Seattle, i la seva famosa torre Space Needle. Properament…
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “RUTA PER HAWAII -Dia 11-

  1. Moltes gràcies pels «piropos», nois!!! Preferim omplir el blog amb fotos, però els vídeos a vegades ajuden més a visualitzar una destinació.
   I Seattle haurà d’esperar una mica. Ens volem «desentoxicar» una mica de la darrera ruta i penjar coses que tenim pendents. Tot i així, us direm que Seattle és famosa per la seva pluja, però nosaltres vam tenir sol els 4 dies que vam ser. Tot un luxe segons el que ens van dir!!!
   Gràcies pel comentari.

  1. Gràcies pel comentari, Missmad
   A nosaltres Seattle ens va encantar. En tres dies ens va donar temps de veure moltes coses. I si disposes de més temps, té un entorn ple de natura. Va ser genial com a final de la nostra ruta.
   Aviam si trobem el moment per fer alguns posts.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: