Seattle i el soccer

Un post més, l’escribim des de la mateixa ciutat dels fets: en aquest cas, Seattle. I ho fem per explicar una d’aquelles situacions que, de tant en tant, et passen mentre viatges. Sense saber com, trobar-te al mig d’una bona!!

La banda de música ha posat ambient a la festa

I és que després de passejar una llarga estona per la ciutat, la casualitat ha fet que ens apropessim sense saber-ho, a l’estadi CenturyLink Field. Una marea de persones vestides de verd ens ha envoltat, i una banda de música ha començat a tocar!

Ens ha costat una mica saber què passava, però ràpidament ens hem mesclat entre els seguidors dels Seattle Sounders (així es diu l’equip de futbol de la ciutat) per gaudir de la festa. Als Estats Units cada vegada és més popular el futbol, o soccer (com l’anomenen aquí), i avui hem pogut ser testimonis. Moltíssims aficionats anaven a l’estadi per animar al seu equip, que jugava contra el Portland.

Verd i blau, els colors de l’equip
No han parat d’animar en tota l’estona

Envoltats de seguidors

Però abans, han celebrat una festa per començar a fer bullir l’ambient. Sorteig de merchandasing, concursos entre la gent, música… I per acabar, cants i himnes mentre entraven al camp. A vegades les «patejades» durant els viatges tenen aquests regals: sense saber com, gaudim d’un bon espectacle!

Les noies de la banda no s’han pogut negar a sortir al Diari de la Bona Vida…
Com sempre, gaudim fent fotos
Trobem un aficionat culé entre la multitud

Aficionats de totes les edats es dirigeixen al camp

I aquí teniu un petit vídeo del moment de celebració dels aficionats:

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

5 comentarios sobre “Seattle i el soccer

  1. Això ja arriba a la seva fi. Uf! Què ràpid passen els dies. Vam intentar veure a algun bar el Barça-Madrid, però com que finalment no va ser possible, vam optar pel soccer d’aquí. Gens malament!!
   Ens veiem dissabte, Ibana!!

  1. Gràcies pel vostre comentari, Enric i Cèlia. A hores d’ara ja som a casa, amb molta pena per acabar les nostres vacances, i molt cansats pel jetlag. Però amb uns records fantàstics que ens ha deixat la nostra ruta.
   I ja veieu com són altres companys viatgers, je, je. Sort que sabem que ho fan amb molt «carinyo».
   I per cert, moltíssimes felicitats pel premi Bloc Catalunya. És genial! Quina bona manera de reconèixer la vostra feina.
   Una abraçada nois!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: