La tranquil.litat del mar

Avui tenim ganes de penjar un vídeo. Intentem mostrar la tranquil.litat i pau que ens provoca passejar durant el capvespre per la vora del mar. Contemplar l’aigua, sentir les onades i veure com la llum del cel canvia i ens ofereix una meravellosa gama de tonalitats… Aquests instants no tenen preu!

Water calm from Manel Puente on Vimeo.

El lloc triat és el nostre estimat Palamós, tot just abans que es comenci a omplir de visitants, turistes, banyistes i d’altres persones que també volen gaudir de les seves platges. Un cop entrat el mes de juliol, és molt més difícil passejar vora el mar sense trobar-te a ningú, una de les coses que més ens agrada. I tot i que continuarem venint els dies que la feina ens ho permeti, ja trobem a faltar els instants de tranquil.litat que volem transmetre en el nostre vídeo.
La calor i l’estiu ja són aquí !!!
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: