Restaurant L’OU DE REIG. El Montseny

web_ou                localitzador_ou

De tant en tant, ens agrada arribar-nos fins al Montseny a fer una volteta en moto i quedar-nos a dinar per allà.

façana

carta_2carta_1

Doncs bé, hem anat alguna vegada a dinar al restaurant «L’Ou de Reig», just abans d’arribar al poble d’El Montseny, i ens agrada força. El local és càlid, tot i que potser faria falta alguna reforma, sobretot als lavabos. La noia que porta la sala, és un encant. I tot i la seva avançada panxa d’embarassada, treballa a tope per tenir-ho tot com t’agrada quan vas a un restaurant a dinar. La carta és plena de plats de cuina típica catalana  i sobretot carn a la brasa. Podem trobar diverses amanides, embotits, mongetes del ganxet, cigrons amb pilota, etc. Destaca el bacallà, cuinat de diverses formes, i les coques variades servides calentes i fetes al moment.

Als segons trobem, entre els guisats i les brases, carns de molts tipus: ànec, porc, vedella, senglar, bou, conill

carta
El restaurant és molt acollidor
crema
Uns aperitius en forma de crema de carbassa
amanides
Amanida amb formatge de cabra i nous, i Verduretes saltades amb bolets i cansalada

 

Sabem que la bona carn és cara, però com moltes vegades passa ( i tornem a entrar en les opinions totalment subjectives), creiem que els preus són una mica alts. Aquesta vegada ens vam demanar una amanida amb formatge de cabra i fruits secs i un remenat de verdures amb bolets i cansalada. Les verdures, molt fresques i al punt. Molt bones. Els dos plats estaven al voltant d’onze euros cada un. De segon, un filet de bou, molt tendre i molt ben fet, a la brasa, amb patates fregides casolanes (20 euros), i unes costelles de xai realment molt bones (15 euros).

filet_bou
Filet de bou amb acompananyament
costelles
Costelles i mitjanes de xai amb acompanyament

 

Això si, hem de comentar que, per primera vegada, vam haver de tornar un plat a cuina. Va ser un entrecot que, al tastar-ho, vam detectar un gust massa fort per aquest tipus de carn. No diem que era en males condicions ni molt menys, però tenia aquell sabor de carn amb uns quants dies a la nevera. Després de decidir si dèiem alguna cosa, (la qüestió de pagar 19 euros per un entrecot ens va fer comentar-ho…) ens van canviar el plat molt amablement. Ens van assegurar que havien rebut la carn el dia abans, i que no entenien què havia passat. Sigui com sigui, són coses que ens fan passar vergonya, però tampoc era qüestió de menjar-nos un plat que no ens havia fet el pes.

postres
Toffe de xocolata amb salsa de menta

 

Les postres, totes casolanes, són boníssimes. Ens vam demanar un pastís de toffe de xocolata amb salsa de menta. Era bo, però molt contundent i embafava una mica. Destaca la tattin de poma, mató amb mel i codony,  braç de gitano amb crema, pastís de formatge, crema catalana… Les postres estan entre 5 i 7 euros.

En definitiva, un bon lloc per dinar o sopar tot tipus de carn, o un bacallà cuinat de formes diferents. Situat a peus del Montseny, en plena natura, i amb una qualitat boníssima, tot i que repetim, vam tenir un petit problema amb un plat.

El total del dinar per a dues persones (novembre del 2011), amb aigua i una copa de vi blanc va ser de 72 euros.

NOTES RESTAURANT (màx. 5)
Menjar                                          EstrellaEstrellaEstrellaEstrella
Servei                                           EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
Relació qualitat/preu                   EstrellaEstrellaEstrella
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: