New York sota la pluja

Després de l’allau d’informació sobre el tifó Irene i el seu pas pels Estats Units, no deixem de pensar en les imatges que ens han ofert els diaris i mitjans de comunicació. Finalment, tot ha quedat en un ensurt, però les mesures de seguretat imposades pel govern americà han ofert imatges realment dignes de les pel·lícules de catàstrofes dels anys 70. Times Square i les principals avingudes de Manhattan completament buides!

Un cop vist que no era tant com s’esperava, realment ens hauria agradat ser allà en un moment així. Fotografiar la ciutat en estat d’alerta podia ser especial. De fet, vam poder viure un simulacre d’atemptat terrorista al centre de Manhattan fa uns anys, i la que «munten» els americans és al·lucinant. Veure la 5a Avinguda completament tallada al trànsit i plena de policies no té preu…

Això ens fa pensar que qualsevol inclemència meteorològica, sempre que no perillem, ens permet tenir un altre punt de vista del lloc que visitem. La qüestió és prendre-s’ho amb filosofia.

No importa si fa sol, neva o plou; Nova York és especial. Està clar que a tothom li agrada visitar un lloc i que faci bon temps, però hi ha ciutats on no importa que la meteorologia no sigui benèvola amb nosaltres. Nova York té tantes coses per veure que fins i tot la pluja ens pot ajudar a descobrir-ne.

Empire StatePasseig sota la pluja

Pot passar que comencem la nostra jornada “rutera” per la ciutat i que el dia s’aixequi ben gris i tapat. Tenim un munt de museus per visitar, botigues per comprar, restaurants on dinar, que ben segur faran que aprofitem el dia. I encara més, si la pluja és suau, podem ajudar-nos del paraigües i dels transports públics per visitar llocs que continuen tenint un encant especial sota les gotes…

Brooklyn Bridgetaxi & Flatiron

Brooklyn Bridge & gavinaLa ciutat no s’atura perquè ho mani l’aigua! El ritme de Nova York continua, passi el que passi, i hem d’aprofitar-ho. Un bon exemple és passejar pel Brooklyn Bridge. Els ciutadans, i sobretot els turistes, desapareixen per un moment, i la sensació de travessar el pont tot sols és increïble. Podem arribar-nos fins a l’altre banda, al barri de Brooklyn i veure l’skyline de la ciutat d’una manera diferent. El cel tapat, els núvols grisos, les gotes d’aigua encara potencien més el formigó i les formes dels edificis.

Manhattan des de Brooklyn

I no ens agobiem. Potser plou durant minuts, hores o fins i tot dies, però el que sempre sabrem és que tard o d’hora, tornarà a sortir el sol a la gran ciutat… La gran poma!

central park

Visitant New York sota la pluja…
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: