Cap de setmana a l’Alt Pirineu.

Aquest cap de setmana hem anat a visitar els nostres amics, que viuen a Llavorsí (Pallars Sobirà).

Diumenge, vam aprofitar per anar a fer una excursió amb raquetes pel camí que porta des de l’estació de Port Ainé, a 2.000 metres d’alçada, fins a St. Joan de l’Erm. La nostra guia, l’Imma, forma part de l’equip de Guies de Muntanya de l’Alt Pallars http://www.guiesdemuntanya.com/.

Ens ha agradat molt l’experiència i tota l’explicació que ens ha anat fent dels animalons que viuen a les muntanyes, ens ha ajudat a entendre més el nostre entorn. Per fer-ho, ha utilitzat les petjades i rastres que ens han anat deixant sobre la neu nova, caiguda durant la nit. Guineus, picots, esquirols, cabirols… No s’han deixat veure, però segur que ens observaven en la llunyania…

En resum, bona companyia, bon menjar, un sol meravellós i un paisatge brutal!!!

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

2 comentarios sobre “Cap de setmana a l’Alt Pirineu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: