DIA 27. De baixada. Bay of Islands.

Comença la tornada cap a Auckland, ja que d’aquí dos dies hem de tornar la caravana. Quina pena!

Passegem per la mítica platja Ninety Mile Beach. 90 quilòmetres (i no milles com diu el seu nom) de sorra i aigua. És un espai que transmet una tranquil·litat increïble.

2010-11-22_12-27-28 

2010-11-22_12-33-16

Són famoses les seves enormes dunes de sorra que arriben a peu de platja. Ens hi acostem, però la marea ens impedeix de pujar-les. Volem practicar el surf sobre la sorra però ens quedem amb les ganes. Aquí tenen ben muntat el negoci, i per fer-ho, no trobem una altra manera que contractar una empresa que ens porti.  Però avui no tenim ganes de anar amb grups de turistes…

Intentem arribar a les dunes nosaltres mateixos, però correm el risc de quedar atrapats amb la caravana. Només ens faltaria això !!!

Tornem a posar-nos en ruta i avançar camí. Arribem a la zona de Bay of Islands. Avui volem fer nit al bonic poble de Russell. Per arribar hem de fer-ho en ferry, i la veritat és que ho tenen molt ben muntat. Baixes per la carretera cap al port i sense adonar-te ja ets al vaixell. Et cobren sense baixar de la caravana (sembla un McAuto) i en un moment ja ets a l’altra banda del mar.

Russell ens sembla maquíssim. Arribem amb una llum meravellosa i passegem pel centre just quan tanquen els comerços (aquí tot tanca a partir de les 17h).

2010-11-22_17-46-34 

2010-11-22_17-52-47 (1)

Arribem d’hora al càmping, que avui hem de fer rentadores i netejar una mica la caravana. A més, estem cansadíssims. Tot i així, la nit pinta molt xula i és impossible anar a dormir sense fer unes quantes fotos més. Mentre la Cristina prepara el sopar (i no vull que soni masclista aquest comentari, que us conec…) jo torno a baixar al poble. Passejo pel petit moll alhora que arriba l’últim ferry i sense adonar-me passen els minuts. Ups! Torno a les fosques cap a la nostra caravana, que demà hem de matinar.

2010-11-22_20-07-58 (1)2010-11-22_20-47-29 2010-11-22_20-38-202010-11-22_20-52-30

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

3 comentarios sobre “DIA 27. De baixada. Bay of Islands.

 1. Hola companys,
  ostres m’alegro moltíssim que al final tinguessiu temps d’arribar fins a Cape Reigna, a nosaltres ens va agradar molt tota l’excursió per la zona. A Russell també vam estar-hi i crec que vaig fer foto del mateix arbre, el que estava davant de l’antiga central de policia, o algo així, je,je.
  Que us vagi molt rebé ara el salt cap a Sydney.

 2. Hola macos!!! Només una paraula : INCREÏBLEEEE!!!
  Sempre penso que no us podeu superar, però cada viatge ho aconseguiu…

  D’això…mmmm… podem parlar d’una adopció quan torneu? jijiji

  Enjoy your time a lot and have fun!
  Petons
  Anna

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: