DIA 9. Península d’Otago

Baixem cap al sud de l’illa i descobrim la Península d’Otago. Amb unes platges i penya-segats increïbles. Passem per carreteretes que voregen la costa amb les ovelles a banda i banda.

2010-11-04_17-41-48 (1)

Dia molt complet. Aparquem la caravana al costat de la platja per veure les Moeraki Boulders, que són unes grans roques amb formes esfèriques. Arribem quan la marea està pujant, i això ens dificulta fer les fotos. L’aigua puja ràpidament i acabem mullant-nos les sabates i part dels pantalons. Sort que podem canviar-nos a la caravana…

2010-11-04_12-03-44

2010-11-04_12-09-32

2010-11-04_12-10-21 

 

Després anem a dinar on segons la guia, podem trobar alguns dels millors plats de tota l’illa sud: el Fleur’s Place. L’especialitat és el peix fresc, però entendre les varietats que tenen en anglès ens complica l’elecció.

 

Al vespre ens apropem a la platja de Sandfly Bay. Per arribar hem de fer un llarg recorregut des del lloc on aparquem. El sol comença a caure i les vistes són inmillorables. La baixada és fàcil, però quan tornem és un esforç sobrehumà pel nostre estat físic.

 

Un parell de voluntaris que volten per la platja ens expliquen els animals que podem observar. Trobem els lleons marins i únicament veiem un pingüí d’ulls grocs, un animal molt protegit a la zona. Ens quedem una bona estona voltant per la sorra.

 

2010-11-04_19-13-26 2010-11-04_19-03-51  2010-11-04_20-22-04 (1)

Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

Un comentario en “DIA 9. Península d’Otago

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: