DIA 5. Tenim nova companya de viatge!!!

Ens aixequem pel matí il·lusionats. Anem a buscar una companya pel viatge: l’autocaravana. De fet, es pot dir que la ruta comença ara, perquè per moure’ns lliurement pel país, era indispensable l’ajuda d’un motorhome.

Anem preocupats per la quantitat d’informació que ens han de donar, i l’accent tancadíssim dels novazelandesos no ajuda gens, però tenim la sort de que ens rep la Marina, una malaguenya que treballa per l’empresa de caravanes.

El «bicho» és enorme. Les mides impressionen, però és molt fàcil de conduir i et permet parar i dormir allà on vulguis. Disposa de dos llits grans, cuina, lavabo i majordom (ai, perdó, això últim no ve de sèrie…)

La nostra nova companya de viatge!!!
Comprem al super i cuinem un fantàstic sopar...

Els càmpings ens ofereixen moltes facilitats per passar la nit. Podem endollar-nos a la corrent, carregar les bateries de la caravana, i omplir d’aigua els dipòsits. El país sencer està molt preparat per aquestes cases rodants.

La cadena de càmpingsTop Ten ens acull la primera nit. Les vistes no estan gens malament.
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “DIA 5. Tenim nova companya de viatge!!!

  1. Eeeeeeei!!!!!

    Que guai seguir les vostres aventures per aquí!!! Ja veig que us va molt bé!!!
    La matrícula de l’autocaravana és la que em penso???? És la «nostra» ERY????? Que foooooort!!!

    Disfruteu a tope, parella!!!!!

    Sílvia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: