AVUI SOM A HOKKAIDO

Avui som a la gran illa de Hokkaido. És al nord del pais, i això es nota en el fred. Però tot i que la temperatura baixa per la nit, durant el dia s’està prou bé. Concretament avui dormirem a la ciutat d’ Utoro, un espai molt tranquil amb alguns hotels per descansar. De fet avui segurament provarem per segona vegada al viatge els Onsen (banys termals).
Demà farem excursions pels parcs naturals, que ens han dit que hi ha óssos…
De moment us penjem algunes fotos més. Moltes són de menjar, i pels que dubteu de la meva dieta, mireu quins plats sóc capaç de menjar. És cert que els vaig combinant amb pastissos i dolços, que d’això els japonesos també en tenen.
 
 
Les habitacions d’estil japonès que trobem són super maques. I a nosaltres no ens costa res integrar-nos. Aquesta era a Kawachiko. I la finestra donava al monte Fuji.
 
 
Quina pena per això que durant tot el dia va estar tapat. Només vam aconseguir aquesta vista molt d’hora al matí. És que el Fuji és molt tímid… 
 
 
Será por gente????? Al barri d’Harajuku vam trobar molt d’ambient.
 
 
Aquesta cruilla era al davant del nostre hotel.
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

4 comentarios sobre “AVUI SOM A HOKKAIDO

  1. JA veig que ho esteu pasant genial, que tal va el tema del idioma, comentaveu era complicat. Ja heu après japonès? Perquè alhora de demanar menjar no us talleu, tè molt bona pinta, he de ser genial. Suposo l’impacte de la diferència cultural deu ser genial, i tanta gent, suposo a les grans ciutats, ha de ser una mica engoixòs. Les fotos genials, i els kimonos us queden de meravella, ja saveu la disfresa pel proper Carnestoltes. Disfruteu moltíssim, amb sana enveja. TA luegoooorrrrr

  2. quines fotos més guais!!! quina enveja feu!! a nosaltres ja se’ns han acabat les vacances i torno a la feina… que les disfruteu, ens veiem a la tornada!!! Records

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: