Visitem Japó

Comença el nostre viatge!!!!
 
No ens ho podem creure!!! Ja som al Japó!!! Encara que pesat, el viatge no ha sigut molt dur. Hem sobreviscut!!
La experiència del Blog potser serà dura. No només pel poc temps que tenim per dedicar-nos (no parem de voltar i quan arribem a l’hotel a la nit estem morts…). També ens ha sorprés descobrir que al pais de la super-tecnologia, no coneixen gaire el wifi. Sembla mentida. No tenen moltes xarxes lliures.
A l’hotel tenen wifi a la recepció, però ens costa connectar-nos i aqui ha començat un dels grans problemes: Està clar que nosaltres no sabem parlar japonés, però el 95 % d’ells no saben ni dir hola en anglés. Ens costa molt entendre, i encara que volen ajudar-nos es colapsen una mica…
 
Anuncio publicitario

Publicado por BonaVida

Pasión por conocer mundo y la fotografía, en la web mostramos información de rutas y viajes www.salydescubre.com Bojos per voltar pel món i la fotografia, a la web mostrem informació de rutes i viatges www.bonavida.cat

8 comentarios sobre “Visitem Japó

  1. Hey, os seguiremos desde los Llinares del Valles. "Que bien, que divertido divertido" vostros un mes por Japon y nosotros trabajando y viendo las fotos en vuestro blog. Espero ver muchas y "buenas" fotos.Un fuerte abrazo y muchos besos.PD: A quien se le olvido de hacer galletas antes de irse?

  2. Eiiiiiiiiiiiiiiiiii niñatooooooooooos!!!! Heu arribat ja o què? Aquí estem ja esperant fotos i notícies vostres!! Estem en contacte!! Records!!

  3. Hola!!!! I tant que us anirem seguint! I amb molta il·lusió i un xic d’enveja però de la sana eh jejeje!!!Petons i que us divertiu molt!!!!

  4. Si podem sol.licitar fotos, jo voldria veure una del Mane menjant quelcom japonès que no sigui un gelat,galetes…..Espero ho paseu genial i no trigueu molt a fer l’album. Ta luegooollll!!!!!!!!

  5. Hoal guapisimos, que cansados EH? que envidia pero bueno es divertido seguiros así sabres todo lo que haceis dia a dia y no se os olvidarà explicarnos nada. Las fotos chulisimas ( no nos esperamos menos ). BUeno disfrutar hasta mañana.

  6. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Què xungu no nena??? Estem esperant alguna foto!! Ja anireu informant!! Per aquí tot ok!! Cristi mira el mail si pots que t’he escrit algunes cosilles!! Enjoy yourselves!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: